Speltips Alex Molcan – Diego Schwartzman 3/9: Utklassning

Simon Pålsson Publicerat: 1 september 2021

US Open åker vidare med tredje omgången fredagen den 3 september 2021, när Diego Schwartzman gäller som favorit mot Alex Molcan.

Alex Molcan - Diego Schwartzman

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

För ett par år sedan var det många som flaggade för talangen Alex Molcan och menade på att Slovakien hade ett råämne där, men det har tagit en väldig tid innan spelaren har blivit en del av ATP-touren.

Faktum är att 23-åringen inte är en proffsspelare i den bemärkelsen än, utan han hör hemma på Challenger-touren och spelar mestadels turneringar mot betydligt sämre motståndare än vad han nu ska spela mot i US Open.

Totalt har Alex Molcan spelat nio macher på ATP-touren och har faktiskt plusstatistik, som en av få spelare som ligger där han ligger på rankingen. Just nu är han 138 i världen, två placeringar sämre än hans bästa notering som har en månad på nacken.

För att ta sig in i den här turneringen behövde slovaken spela hela tre kvalomgångar och där var han imponerande start i alla tre, även om han höll på att bomma favoritskapet mot Gastao Elias i den sista kvalrundan. Men då vann han med 2-1 till slut.

Nu är Alex Molcan som kvalspelare alltså framme vid den tredje omgången i huvudturneringen, men om vi ska vara helt ärliga ska han nog tacka lottningen för det. Han har spelat mot Cem Ilkel och Brandor Nakashima hittills. Ärligt talat. Det är fruktansvärd tur med lottningen.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Diego Schwartzman är för bra

Inför förra omgången mot Kevin Anderson tyckte vi att spelbolagen hade underskattat Diego Schwartzman och vi fick runt 1.44 gånger insatsen på att han skulle vinna. Faktum är att det letade sig upp till 1.50 gånger insatsen precis innan matchstart för den som hade is i magen.

Men trots det vann Diego Schwartzman med klara 3-0 och det var aldrig något snack i matchen mot sydafrikanen heller.

Diego Schwartzman har därmed två raka 3-0-vinster i turneringen och jag kan inte se hur han inte skulle kunna göra precis samma sak mot Alex Molcan.

Mot Diego Schwartzman väntar en helt annan slagkraft, en helt annan defensiv och en helt annan ettrighet än vad han har stött på hittills. Det gör att han måste gälla som enorm underdog mot Diego Schwartzman och här tycker jag att spelbolagen är generösa som ger hela 1.20 gånger pengarna på argentinsk vinst.

Diego Schwartzman 3-0 spelas dock till 2.10 gånger insatsen hos bet365. Så pass överlägsen ser jag framför mig att Diego Schwartzman kommer vara.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Diego Schwartzman 3-0
Odds: 2,00
Bolag: bet365
Spelstopp: Tidigast 17:00, fredag 3 september 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: