Speltips Daniil Medvedev – Richard Gasquet 14/10: ATP St Petersburg

Simon Pålsson Publicerat: 14 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

ATP St Petersburg har flera tunga namn med i uppställning. Onsdagen den 14 oktober 2020 spelar Daniil Medvedev mot Richard Gasquet.

  Rygga vårt speltips hos william hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är sannerligen inte tillbaka till normala omständigheter, men det spelas åtminstone tennis i världsklass igen på touren. Det tackar vi för. Efter ett intensivt spelschemat i september och oktober månad är det nu dags att återgå till lite mer av det normala.

Men helt normalt kan det inte bli med rådande omständigheter, och det kommer fortsatt att finnas många spelare som inte kan resa hur som helst över världen. Det spelas inte heller turneringar precis som vanligt den här säsongen.

Men ett par turneringar kör på och det finns dessutom många spelare som gärna spelar tennis nu. Det är trots allt bättre att göra det bästa av situationen.

Daniil Medvedev såg väldigt rapp ut under inledningen på tennisens återkomst, och såg länge ut att kunna gå hela vägen i US Open. Efter att Novak Djokovic åkt ut var det som upplagt för en outsider att faktiskt vinna turneringen.

Men Daniil Medvedev åkte på däng i semifinalen mot Dominic Thiem, efter att ryssen inte kommit upp i samma höga nivå som exempelvis i kvarten mot Andrey Rublev. Det var en mental käftsmäll för Daniil Medvedev, det vågar jag lova, men när hardcourt nu är det som gäller igen är det åter fördel för Daniil Medvedev.

Daniil Medvedev vinner

I den första omgången av ATP St Petersburg spelar Daniil Medvedev mot Richard Gasquet. På pappret är det ett minst sagt sexigt möte, mellan Daniil Medvedev som är tennisens framtid och Richard Gasquet som stundtals varit en toppspelare.

För många är fransosen en av de allra vackraste tennisspelarna att titta på, med en fantastisk enhandsbackhand som många har försökt kopiera. Tillsammans med Stan Wawrinka är han nog den som enligt mitt tycke slår en sådan på det vackraste sättet. Roger Federer är svår att konkurrera ut också, men han är som bekant bra på allting så det räknas inte riktigt.

Daniil Medvedev är hur som helst bäst på just hardcourt och ska nu spela på hemmaplan. Nu har han i för sig bara förlorat mot Richard Gasquet tidigare. Det var 2018 i Montpellier. Den gången hade alltså fransosen hemmaplan.

Nu är Daniil Medvedev en klart bättre spelare och min känsla är att han vinner av bara farten här.

2-0 Daniil Medvedev spelas till 1,50 gånger såsen hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 100 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: 2-0 Daniil Medvedev
Odds: 1,50
Bolag: William Hill
Spelstopp: Tidigast 11:00, onsdag 14 oktober 2020
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: