Speltips Felix Auger-Aliassime – Thiago Monteiro 30/6: Slakt

Simon Pålsson Publicerat: 29 juni 2021

Felix Auger-Aliassime är glödhet för närvarande och måste gälla som stor favorit mot Thiago Monteiro i Wimbledon 2021.

Felix Auger-Aliassime - Thiago Monteiro

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är nu dags att spela den långa, långa första omgången i Wimbledon 2021 och som vanligt är den utsträckt över flera dagar. Det är under den första veckan som vi brukar få se en hel del underhållning och stora skrällar när det kluriga underlaget ställer till det.

Som bekant är grästennis någonting utöver det vanliga och det krävs en annan typ av approach till spelet för att man ska bli framgångsrik på gräs. Det är någonting som vissa spelare kan behärska – men som andra spelare inte alls har koll på.

En spelare som ser ut att ha hittat det tidigt i sin karriär är talangen Felix Auger-Aliassime. Den kanadensiska 20-åringen har bland annat plockat med sig en vinst mot Roger Federer tidigt på den här grässäsongen. Och kan man vinna mot Roger Federer på gräs, ja då kan man vinna mot precis vem som helst på det här underlaget.

Felix Auger-Aliassime tog sig hela vägen fram till final i ATP Halle och ATP Stuttgart, båda turneringarna på gräs, men föll i finalen mot Marin Cilic i Stuttgart och mot formtoppade Ugo Humbert i Halle. Synd för Felix Auger-Aliassime, men ett kvitto på hur pass formstark han är.

Det gör att jag har goda förhoppningar om att Felix Auger-Aliassime ska kunna gå riktigt långt här. Men stor säkerhet är det en spelare som vi kommer att få se mycket i framtiden alldeles oavsett.

Felix Auger-Aliassime vinner enkelt

I den första omgången har Felix Auger-Aliassime fått en gynnsam lottning i form av Thiago Monteiro från Brasilien, en spelare som funnits på ATP-touren i tio säsonger och som samlat på sig mycket erfarenhet.

Men till skillnad från Felix Auger-Aliassime tycker jag inte att Thiago Monteiro någonsin har varit samma råämne och det visar väl egentligen den karriär som brassen har bakom sig.

Thiago Monteiro är rankad 81 i världen och har som bäst varit uppe som 74 i världen. Bättre än så är han inte – och bättre än så lär han aldrig bli. Felix Auger-Aliassime har i för sig inte heller några titlar, men bevisligen är han extremt nära att plocka sådana.

Annars tycker jag att Thiago Monteiros enda riktigt stora styrka är att han är vänsterhänt. Det är alltid lite klurigt för motståndarna. Men Felix Auger-Aliassime tror jag kan hantera det utan problem.

Felix Auger-Aliassime 3-0 spelas till hela 1,73 gånger insatsen hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Felix Auger-Aliassime 3-0
Odds: 1,73
Bolag: Betfair
Spelstopp: Tidigast 17:00, tisdag 29 juni 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: