Speltips Fernando Verdasco – Andy Murray 13/10: ATP Köln

Simon Pålsson Publicerat: 11 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

ATP Köln åker vidare på tisdagen den 13 oktober 2020 med ett par tunga möten. Fernando Verdasco möter Andy Murray bland annat.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den senaste månaden har varit kantad av tennis i absoluta världsklass när man på kort tid har fått planera in både US Open och nu senast Franska Öppna Mästerskapen i den kalender som blir lite annorlunda den här säsongen.

På grund av rådande pandemisituation har tennissäsongen inte blivit vad den skulle ha blivit, och fortsatt finns det många spelare som av egenvalda eller andra skäl inte har öppnat säsongen igen. Det gör att det är lite andra upplägg på turneringarna som nu spelas.

Men så här i mitten på oktober har det kommit tillbaka tillräckligt många spelare i spel för att man ska kunna njuta av bra tennis vecka ut och vecka in. Det är bra startfält som tar sig an turneringarna som faktiskt spelas, som den i tyska Köln.

ATP Köln spelas inomhus på hardcourt och det innebär en fördel för ett par spelare. Det är inte minst en nackdel för spelare som gillar att spela utomhus, och som vanligtvis helst spelar på grus som underlag.

Ett möte som sticker ut den här veckan, tidigt i lottningen, är det mellan meriterade Fernando Verdasco och Andy Murray. Den sistnämnda har trots allt spelat en del sedan i somras och ser ganska bra ut, även om det är en enorm bit kvar till hans forna nivå. Men att han överhuvudtaget spelar tennis efter sin skada och operation är ett mindre mirakel i sig.

Svårbedömd historia

Om vi frågar spelbolagen är det Andy Murray som ska vara klar favorit här, men i mina ögon är jag lite tveksam till om det ska vara så givet att pengarna tillbaka är ett par tiondelars ränta? Det känns nämligen som att Fernando Verdasco kan bli en ganska svår nöt att knäcka.

Fernando Verdasco har bara spelat sparsamt sista halvåret och det i sig kan vara en faktor som talar för skotten här i stället. Däremot kan man ha med sig att Fernando Verdasco vunnit två raka matcher mot Andy Murary, där båda spelades 2018. Det var i för sig i en helt annan tid.

Fernando Verdasco och Andy Murray är två veteraner och man ser på kropparna att det inte direkt är primetime i deras karriärer just nu. Men att Andy Murray ska vara så stor favorit här ser jag som aningen märkligt – och detta trots att det personligen är min favoritspelare. Tyvärr har han sett ganska svag ut på slutet och han hade exempelvis inte en suck mot Stan Wawrinka i första rundan av Franska Öppna senast.

Fernando Verdasco +1,5 set (ta minst ett set) spelas till 1,88 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Fernando Verdasco +1,5 set
Odds: 1,88
Bolag: Casumo
Spelstopp: Tidigast 10:00, tisdag 13 oktober 2020
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: