Speltips Filip Krajinovic – Mikael Ymer 31/8: US Open

Simon Pålsson Publicerat: 27 augusti 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är minsann ingen enkel lott för Mikael Ymer direkt i US Open, när svensken möter Filip Krajinovic i den första omgången den 31 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är drömtider för den som älskar tennis och som har längtat länge efter att få se de tyngsta spelarna i världen göra upp igen. För ett par veckor sedan smög säsongen igång, och nu är det äntligen dags att spela en riktigt tung turnering.

Årets sista Grand Slam-turnering spelas som vanligt på amerikansk mark, och det är ett startfält som faktiskt får det att vattnas lite i munnen. Detta trots att det också är ett startfält utan några av de allra tyngsta namnen.

Det finns ingen Roger Federer, det finns ingen Rafael Nadal och det finns inte ens någon Andy Murray. Anledningen till det sistnämnda är att skotten hellre vilar, och vässar formen på träningsbanan. Detta för att kunna spela nästa års turnering med fullt fokus i stället för att göra en helt okej insats i år. Värdigt, kan man tycka.

Men för oss svenska tennisälskare är det Mikael Ymer som är det stora hoppet.

Den svenska talangen har fått en direktplats till turneringen, och har kunnat dra nytta av att det nu öppnats upp en del luckor i uppställningen. Det som däremot oroar är att han förlorade direkt mot Lloyd Harris i kvalet till ATP Cincinnati förra vekcan. Det är den enda skarpa match han spelat i augusti månad.

Filip Krajinovic är för svår

Som om det inte vore nog med det lottas Mikael Ymer nu mot Filip Krajinovic i den första omgången, och det är ingen enkel motståndare. Filip Krajinovic är stabil på den här nivån och brukar kunna ta sig ett par omgångar in i turneringar av den här rangen.

Just nu är rankad 26 i världen och det är väl ungefär där som Filip Krajinovic håller till också sett till klassen han håller. Det är hans toppnotering, så det är kanske snarare så att han är aningen högre nu än vad han ska vara.

Filip Krajinovic har dock aldrig vunnit någon ATP-titel och 28-åringen känns inte längre som den stora talang han var för ett par år sedan. Men på den här nivån är det en stabil spelare. Senast åkte han ut mot Milos Raonic i kvartsfinal, en formtoppad Milos Raonic ska sägas, så det är en Filip Krajinovic som kommer in i US Open med bra form.

Mikael Ymer lär få det tufft här, och vi tror att han återigen förlorar. Senast han spelade mot Filip Krajinovic blev det nämligen 2-0 till serben.

Filip Krajinovic -6,5 game spelas till hela 1,74 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Filip Krajinovic -6,5 game
Odds: 1,74
Bolag: Casumo
Spelstopp:  Tidigast 22:15, måndag 31 augusti
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo