Speltips Gianluca Mager – Nick Kyrgios 1/7: Utklassning

Simon Pålsson Publicerat: 1 juli 2021

Wimbledon fortsätter med sin andra omgång över torsdagseftermiddagen. Gianluca Mager är stor underdog inför matchen mot Nick Kyrgios.

Gianluca Mager - Nick Kyrgios

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det finns ett italienskt tennisunder som börjar väckas till liv, men frågan är om verkligen Gianluca Mager kan räknas till den rekordutveckling som har skett den här säsongen med italienska tennisspelare?

Gianluca Mager är nämligen en numera 26-årig spelare som varit på touren ganska länge, men som inte fått sitt genombrott på allvar, utan snarare har placerat sig någonstans runt 100-strecket på rankingen.

Med det sagt har han nu nått sin toppnotering på 77 i världen efter ett par starka turneringar under 2021 och det får man ta och lyfta på hatten för. Men Gianluca Mager har samtidigt ett bra steg upp till övriga italienska spelare som slåss i toppen av rankingen på ett klart mer påtagligt sätt.

Gianluca Mager är med allt det här sagt framme vid den andra omgången i Wimbledon, men där stöter italienaren på en svårspelad Nick Kyrgios. Av allt att döma verkar australiensaren också i väldigt bra slag.

ANTAR DU UTMANINGEN? Lucky Sports har en rolig och utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Gianluca Mager väger för lätt

Nick Kyrgios har som flera andra spelare från Australien valt att bara spendera tid på hemmaplan det sista året, när landet gått in i en hård lockdown för att inte få in coronaviruset överhuvudtaget till landet. Det har bara varit ett fåtal bekräftade fall där faktiskt.

Det har såklart inneburit problem när det kommer till att spela tävlingsmatcher på högsta nivå – och Nick Kyrgios har inte spelat någon turnering sedan Australian Open.

Men i Grand Slam-sammanhang vill Nick Kyrgios såklart ifnnas med, men det svaga året med få tävlingar har sabbat hans ranking. Det i kombination med en oturlig lottning i första rundan gjorde att han var illa ute direkt.

Trots det kunde Nick Kyrgios vinna mot Ugo Humbert med 3-2 i den första rundan och han visade därmed åter att han är en superb spelare när det kommer till grästennis.

Nick Kyrgios -2,5 set spelas till 2.03 gånger såsen hos Lucky Sports. Jag tror inte att Gianluca Mager orkar stå emot här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Nick Kyrgios -2,5 set
Odds: 2.03
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: Tidigast 16:00, torsdag 1 juni 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: