Speltips inför US Open 2020: Vinnarspel på förhand!

Simon Pålsson Publicerat: 2 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

US Open 2020 står för dörren och kommer att anordnas under speciella förutsättningar kommande två veckor. Vi rekar med odds.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det här har varit en tråkig sommar för den som älskar sport i allmänhet och tennis i synnerhet, eftersom världens förutsättningar gjort det omöjligt att hålla tävlingar runt om på olika ställen och i olika länder.

I många fall har spelarna också tvingats till karantän, och vi har inte fått se topptennis på nästan ett halvår. Som vi har längtat.

Under sommaren skulle det ha spelats en rad tunga turneringar, och inte minst anrika Franska Öppna och än mer anrika Wimbledon har inte kunnat spelats. Det är en sorg i hjärtat när man behöver konstatera detta.

Men nu är tennisen så sakteliga tillbaka och de senaste veckorna har vi kunnat se några av de allra bästa tävla i mindre turneringar. Den vecka som nu kommer blir inledande veckan på årets US Open, som är den stora Grand Slam-turnering som ändå finns kvar att spela i år.

Veckan därpå blir sedan finalveckan, och även om startfältet inte är det allra tyngsta just den här gången finns det alla möjligheter att få se topptennis. Det finns dock en favorit som vi inte kan blunda för.

Novak Djokovic kan inte stoppas

Som bekant domineras världstennisen av ett fåtal tunga namn, och det känns ibland som att det är dessa tre (fyra om vi räknar med Andy Murray) spelare som ska få vinna de allra finaste titlarna och de största turneringarna. Förutom Novak Djokovic rör det sig såklart om Roger Federer och Rafael Nadal.

Men nu står det klart att ingen av de två senare kommer att kunna spela US Open, och att den röda mattan i princip är som upplagd för Novak Djokovic.

Det är fortfarande åtta matcher som ska tas igenom, och det är två veckor tung tennis under speciella förutsättningar som ska spelas, men Novak Djokovic är den överlägset bästa tennisspelaren som ställer upp i turneringen.

Det känns inte heller som att Novak Djokovic är så beroende av pulsen från publiken för att kunna leverera. Det här är snarare en maskin, ett tennisproffs ut i fingerspetsarna.

Formen har också varit god nu på slutet och Novak Djokovic känns sylvass. Men det är US Open som har varit i tankarna hela tiden, och känslan är snarare att Novak Djokovic kan växla upp ytterligare kommande två veckor.

Novak Djokovic att vinna US Open 2020 spelas till 1,80 gånger smeten hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Novak Djokovic vinner
Odds: 1,80
Bolag: Unibet
Spelstopp: 31 augusti
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo