Speltips Jenson Brooksby – Mikael Ymer 31/8: Skrälläge

Simon Pålsson Publicerat: 28 augusti 2021

Mikael Ymer är spelbolagens underdog, men bör ha goda chanser att vinna mot hemmaspelaren Jenson Brooksby i första omgången av US Open.

Jenson Brooksby - Mikael Ymer

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jenson Brooksby har faktiskt ett par riktigt starka veckor bakom sig i USA, där han har laddat upp för att spela US Open genom att delta i flera stora turneringar i Toronto och Washington.

Framförallt i Washington såg Jenson Brooksby väldigt stark ut och hade en stark vecka, med vinster mot Kevin Anderson, Frances Tiafoe, John Millman och Felix Auger-Aliassiame. Det är bara att lyfta på hatten.

Men med det sagt är den unge Jenson Brooksby fortfarande en oprövad spelare på den här nivån och i Grand Slam-sammanhang har han sällan, eller aldrig snarare, haft någonting att säga till om. Men Jenson Brooksby är född 2000 och det är ingen stress att leverera än.

Men som spelare är Jenson Brooksby väldigt intensiv, är stark på att hålla bollen vid liv och har en stark förmåga att få till spännande matcher. Det kan tyckas att han är lite ojämn, men på hemmaplan räknar jag iskallt med att han kommer hålla uppe nivån hela tiden.

Det är kanske oroväckande läsning för Mikael Ymer? Men när vi talar om form är det här en formstark spelare. En stark vecka i Winston-Salem räckte hela vägen fram till karriärens första ATP-final, men där gjorde Mikael Ymer bort sig ordentligt mot Ilya Ivashka och förlorade med 6-0, 6-2. Patetisk finalinsats, om vi ska tala klarspråk. Jag gick faktiskt och la mig redan innan matchen var över. Det var inte ens lönt att kolla på.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jenson Brooksby liknar Mikael Ymer

Om vi nu bortser från finalen i söndags är Mikael Ymer en spelare som påminner mycket om Jenson Brooksby i spelstil, med en stark förmåga att hela tiden hålla bollen vid liv och en mentalitet att ingen boll är död. Det var precis vad som saknades i söndags.

Det här blir såklart lite lotteri och spekulation. Tror man att Mikael Ymer har lyckats skaka av sig förlusten i söndags och återgå till det som han gjorde bra tidigare under veckan? Då är det ett väldigt bra skrälläge mot Jenson Brooksby.

Men om man snarare tror att Mikael Ymer grävde ner sig efter förlusten och nu har svårt att resa sig igen kan det här bli åka av till fördel för Jenson Brooksby. Mikael Ymer är en väldigt dålig tennisspelare på sina sämre dagar, men han är faktiskt en spelare med topp 50-nivå i sig när han väl spelar bra. Det är högt och lågt med den gode lillebror Ymer.

Här tror jag att vi får se en lång och kampbetonad match mot Jenson Brooksby. Det passar Mikael Ymer att gå in nu som klar underdog.

Över 3,5 set spelas till 1.65 gånger insatsen hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3,5 set
Odds: 1.65
Bolag: Betsson
Spelstopp: Tidigast 21:30, tisdag 31 augusti 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: