Speltips Jiri Vesely – Marton Fucsovics 30/6: Wimbledon

Simon Pålsson Publicerat: 29 juni 2021

Wimbledon i fokus när Marton Fucsovics och Jiri Vesely möter varandra i den andra omgången av årets tredje Grand Slam-turnering.

Jiri Vesely - Marton Fucsovics

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

För ett par säsonger sedan var vi många som trodde att Jiri Vesely var en av tennisspelarna på touren som skulle få ordentlig utväxling på sin karriär och ta de sista stegen för att utmana på allvar bland de allra bästa.

Men faktum är att Jiri Vesely snarare haft enorma problem med skador och inte blivit den spelare som jag eller många med mig kanske hoppades på. Med sina 198 centimeter har han alltid haft goda förutsättningar, samtidigt som han innan skadorna var väldigt rörlig för sin storlek.

Om vi ser till rankingen var han som bäst för sex år sedean. Då som 35 i världen och med en sådan ranking gäller man alltid som en utmanare i alla tävlingar. Det var också under den här tiden som han vann sin hittills enda två titlar på ATP-touren.

Numera är tjecken inte rankad bättre än 72 i världen och känslan är snarare att han är på väg neråt ännu mer. Under den här säsongen har han 9 förluster och 7 vinster på ATP-touren och det är inte mycket som har imponerat.

I den här omgången ska han alltså möta Marton Fucsovics , en svårspelad spelare som haft bättre säsonger bakom sig nu på slutet. Jiri Vesely kommer till mötet med Marton Fucsovics efter att ha slagit ut Yannick Hanfmann med 3-0 i den första omgången, men annars har grässäsongen inte varit särskilt imponerande.

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Marton Fucsovics är bättre

Det är såklart speciellt att spela på gräs och många spelare får svårt att anpassa sig till det underlaget, men det finns också ett par spelare som traditionellt är väldigt bra på grästennis.

Marton Fucsovics är en spelare som har vunnit 27 av sina 45 matcher på gräs genom karriären och det får man säga är ganska bra. Allra bäst var han 2017 när Marton Fucsovics rent av kunde vinna en titel i Ilkey Challenger på gräs. Samma säsong kunde Marton Fucsovics dock inte stå emot mot Gilles Muller, en fin grässpelare som tyvärr har lagt av, i Wimbledon.

Om vi ser till formen just nu verkar den god för Marton Fucsovics, som slog supertalangen Jannik Sinner i den första rundan. Detta trots att han var spelbolagens underdog på förhand.

Jag tror att han får med sig den formen här. Marton Fucsovics att vinna spelas till 1.51 gånger insatsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Marton Fucsovics vinner
Odds: 1.51
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: Tidigast 12:00, onsdag 30 juni 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: