Speltips Marcos Giron – Andrey Rublev 2/3: ATP Rotterdam

Simon Pålsson Publicerat: 1 mars 2021

Andrey Rublev är rankad åtta i världen, men siktar högre den här säsongen. Nu möter han Marcos Giron i ATP Rotterdam.

Marcos Giron - Andrey Rublev

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Efter att årets första tennisveckor avverkats i Australien är stora delar av världseliten tillbaka på europeisk mark och väntas spela turneringar här vad det lider. Men det är samtidigt inte en säsong som kommer att rivstarta, med tanke på rådande förutsättningar.

Spelare allra längst upp på rankingen, däribland Novak Djokovic och Rafael Nadal, väntas förhålla sig lite försiktigt till säsongen. Det gör man ganska ofta och spelar egentligen bara de största turneringarna, samt någon eller några enstaka uppvärmningsturneringar på rätt underlag inför Grand Slams och så vidare.

Men spelare som är strax bakom världstoppen, som talangen Andrey Rublev, lär försöka spela så mycket det bara går, dels för rankingpoäng och dels för att spela in pengar.

En sådan som Andrey Rublev har, redan vid 23 års ålder, redan spelat in 7,5 miljoner dollar och har med andra ord sitt på det torra för ett tag framöver. Men det är dyrt att bedriva en tenniskarriär på den högsta nivån och Andrey Rublev lär vilja finansiera sitt spelande ordentligt när möjligheten finns.

Som bekant är Andrey Rublev en del av det tennisunder som nu råder i Ryssland och allting pekar på att 23-åringen i framtiden kommer att bli en toppspelare. Om man inte redan kan kalla honom det.

Andrey Rublev vinner bekvämt

Jag imponerades stort av Andrey Rublev i Australian Open, men då föll han väl framme i kvartsfinalen. Då spelade Andrey Rublev mot en väldigt svårspelad landsman i Daniil Medvedev, som bekant gick hela vägen till final men där föll tungt mot Novak Djokovic.

Men formen verkar vara väldigt bra för Andrey Rublev, som rimligen bör ha ett par intensiva veckor framför sig. Att han spelar ATP Rotterdam överhuvudtaget tyder på att Andrey Rublev tar kommande tid på största allvar.

ATP Rotterdam är med det sagt en turnering i 500-klassen och det innebär att övriga stora namn består av Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas och Stan Wawrinka. Bara för att nämna ett par av de stora namnen som tagit sig till Nederländerna.

Motståndet i den första omgången heter Marcos Giron, en spelare som har kapacitet att ligga runt 50 i världen, men vars bästa ranking är 70. Om han ska nå upp till 50, vilket i sig inte är supertroligt, behöver han hitta en större jämnhet. Men det ska vara klasskillnad mot Andrey Rublev.

Andrey Rublev -4,5 game spelas till 1,66 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Andrey Rublev -4,5 game
Odds: 1,66
Bolag: bet365
Spelstopp: Tidigast 11:00, tisdag 2 mars 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: