Speltips Marton Fucsovics – Jannik Sinner 10/11: ATP Sofia

Simon Pålsson Publicerat: 10 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är inget dåligt möte i den första omgången av ATP Sofia Open när Marton Fucsovics tar sig an Jannik Sinner den 10 november 2020.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är inte ens två veckor sedan som den unga, lovande talangen Jannik Sinner fick avbryta matchen mot ryssen Andrey Rublev efter att ha fått problem med sin fot. Det är vida känt att han har haft en fotskada i oktober månad och bevisligen höll den inte för att spela hela den matchen.

Där och då var det många som undrade om vi hade fått se det sista av Jannik Sinner den här säsongen, men nu verkar det som att han ska finnas med i startfältet till ATP Sofia Open trots allt. Men frågan är om kroppen, foten och huvudet håller för att spela en veckas intensiv tennis?

Vi kan också konstatera att Jannik Sinner inte direkt fick en drömlottning när han nu ska ta sig an Marton Fucsovics i den första rundan. Det är på intet sätt en omänskligt svår motståndare, men det är ingen drömlottning i den första rundan. Att spela mot en så svår motståndare som Marton Fucsovics direkt i en 250-turnering kan ställa till det.

Personligen är Marton Fucsovics nämligen lite av en favorit, för sin förmåga att sprattla till med en väldigt hög nivå i vissa matcher. Det var till exempel bara någon månad sedan som han slog Daniil Medvedev. Om vi nu ska komma med ett konkret exempel direkt.

Marton Fucsovics får det tufft

Men trots det här får man inte blunda för den övergripande bilden och det är att Marton Fucsovics är en spelare på väg neråt, medan Jannik Sinner på alla sätt är en spelare på väg uppåt.

Den fotskada som har varit ett problem tidigare för Jannik Sinner kan inte vara ett problem om han ställer upp här. Det är inte en turnering som han hade riskerat någonting för att spela. Då hade han istället kurerat sig. Bevisligen var det inte heller någon större fara mot Andrey Rublev eftersom han gick av till synes obehindrat och inte fick någon läkarhjälp redan på banan.

Marton Fucsovics har i för sig vunnit det enda mötet som dessa båda spelare har möts i. Det var så sent som i januari, men på nästan ett år har spelarna tagit olika vägar. Jannik Sinner är på väg åt rätt håll – och kommer bara fortsätta att bli bättre.

Jannik Sinner vinner spelas till 1,50 gånger smeten hos ComeOn.

Marton Fucsovics - Jannik Sinner

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: