Speltips Mikael Ymer – Nikolaz Basilashvili 26/3: Drömodds

Simon Pålsson Publicerat: 26 mars 2021

Det är ett drömsodds som gäller i ATP Miami Open, eller Sony Ericsson Open som turneringen också heter, inför Mikael Ymer mot Nikolaz Basilashvili.

Mikael Ymer - Nikolaz Basilashvili

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter att ha tagit sig två omgångar in i Grand Slam-turneringen nere i Australien är vi många som nu hoppas att Mikael Ymer ska kunna ta nästa kliv i sin karriär, men det är uppenbart att det finns en hel del saker kvar att vässa på för talangen.

Den gången, alltså i Melbourne, var det inte ens nära att han kunde rubba kompisen Stefanos Tsitsipas i den tredje omgången och den avlägsna drömmen om att Mikael Ymer ska bli en toppspelare i världen har vi givit upp sedan länge.

Men en förhoppning är såklart att han ska kunna utvecklas till den milda grad att han åtminstone kan vinna någon titel på ATP-touren co hatt han med tiden ska kunna utmana lite längre i större turneringar.

Nu avgörs ATP Miami Open, som är en Masters-turnering, och som därmed ligger på den så kallade 1000-nivån. Det är alltså en turnering som attraherar några av de allra bästa spelare, egentligen i princip alla, om det inte vore för att bland annat världsettan Novak Djokovic i dessa pandemiska tider valt att hålla sig på hemmaplan.

I den första rundan slog Mikael Ymer ut Alejandro Tabilo med stora siffror, men i den andra omgången väntar tuffa Nikolaz Basilashvili. Det är inte en spelare som prenumererar på topplaceringar, men det är en spelare som varit på touren länge.

Nikolaz Basilashvili är för bra

Min fasta övertygelse är att det är helt fel läge att spela mot Nikolaz Basilashvili, efter att han så sent som i Doha (Qatar) för två veckor sedan vann hela turneringen. Då slog han ut spelare som Roger Federer, John Millman och den evigt svårspelade Roberto Bautista Agut på sin väg fram till titeln.

Det är samma underlag, det är liknande förutsättningar runt omkring och det är dessutom en turnering som betyder väsentligt mer. Om Nikolaz Basilashvili var bra i turneringen i Doha bör han vara mer motiverad nu.

En sak som är lite irriterande, om man nu önskar det bästa för Mikael Ymer, är att svensken fortfarande har svårt i matcher mot lite större spelare, och i matcher som gäller lite mer. Men förhoppningen är att det lossnar i år.

Men mot Nikolaz Basilashvili tror jag åter att han kommer att väga lite väl tunt.

Nikolaz Basilashvili vinner spelas till 1,60 gånger smeten hos Betway.

  Rygga spelet hos betway – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips:

Nikolaz Basilashvili vinner

Odds: 1,60
Bolag: Betway
Spelstopp: Tidigast 16:00, fredag 26 mars 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: