Speltips Novak Djokovic – Filip Krajinovic 18/9: Serbiskt derby

Simon Pålsson Publicerat: 15 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Filip Krajinovic ska försöka rubba landsmannen Novak Djokovic i ATP Rom, men gäller som klar underdog den 18 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

ATP Rom är i fokus, och det finns ett par tunga namn med i uppställningen till den här turneringen. Novak Djokovic är såklart det tyngsta, och nu möter han Filip Krajinovic i den andra omgången.

Novak Djokovic kommer revanschsugen efter sitt debacle i US Open, där han diskades i åttondelsfinalen efter att ha sulat iväg en boll mot linjedomaren och träffat henne på halsen. Det blev lite kalabalik, men reglerna är ganska tydliga där.

Filip Krajinovic fanns också med i US Open och hade då en ganska överkomlig lottning när han först fick möta svensken Mikael Ymer i den första omgången. Han var visserligen illa ute i det inledande setet, men vann sedan bekvämt med 3-0 till slut.

Därefter spelade Filip Krajinovic mot amerikanen Marcos Giron, som inte heller han är en spelare som riktigt hör hemma på Grand Slam-nivå. Det blev klara 3-0 den gången. När det däremot var dags för lite bättre motstånd föll Filip Krajinovic igenom direkt och tappade 3-0 mot David Goffin.

Nu har Filip Krajinovic vänt mot Europa för att ladda upp på grus, och försöka förbereda sig inför nästa stora turnerning. Det är nämligen Franska Öppna som kommer att spelas i oktober månad. Men mot Novak Djokovic blir det aldrig enkelt.

Filip Krajinovic räcker inte till

Faktum är att Filip Krajinovic spelat mot Novak Djokovic tidigare, och då vann med 2-1. Det var i Adria Tour i juni månad. Det vill sig mitt i brinnande corona, och under ett tävlingsupplägg som inte alls påminner om ATP-touren.

Det är alltså inte en match att ta fasta på, och att Filip Krajinovic är en sämre spelare än Novak Djokovic behöver vi såklart inte ens understryka. I min mening visade Novak Djokovic läskigt bra form stundtals i US Open, och vore det inte för det snöpliga misstaget i åttondelsfinalen hade serben nog vunnit en ny titel. Det känns absolut så.

Filip Krajinovic har i för sig öppnat ATP Rom på ett bra sätt med två raka vinster, men det är en helt annan kaliber på motståndet som väntar i den tredje omgången. Det är för övrigt Novak Djokovics andra omgång då han är seedad.

Novak Djokovic 2-0 spelas till 1,67 gånger krämen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Novak Djokovic 2-0
Odds: 1,67
Bolag: Casumo
Spelstopp: Tidigast 14:30, fredag 18 september 2020
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: