Speltips Novak Djokovic – Miomir Kecmanovic 1/7: Wimbledon

Axel Sjödin Publicerat: 29 juni 2022

De båda landsmännen Novak Djokovic och Miomir Kecmanovic ställs mot varandra i den tredje rundan under fredagen.

Novak Djokovic - Miomir Kecmanovic

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wimbledons tredje runda bjuder på ett serbiskt derby i den tredje omgången i vad som på förhand inte direkt förväntas bli en spännande match. Novak Djokovic är såklart tung favorit att avancera mot Miomir Kecmanovic som är rankad på 30:e plats i ATP-rankingen.

Världstrean Novak Djokovic är såklart favorit att kamma hem turneringen som förstaseedad i turneringen. I den senaste turneringen blev han utslagen ur Roland-Garros mot kungen av grus Rafael Nadal som gick vidare och tog hem Grand Slam-titeln.

Samma hot finns inte direkt här och han är förkrossande stor favorit på runt 1.03 gånger pengarna mot landsmannen Kecmanovic under fredagens möte. Djokovic behöver knappast någon introduktion så istället riktar vi blicken mot hans motståndare.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kecmanovic lär inte ha mycket att säga till om

Den unge Miomir Kecmanovic har mött sin landsman vid två tidigare tillfällen i turneringar i Belgrad och där tagit ett set av fem möjliga utan att vinna någon av matcherna. Hittills i turneringen så har han haft en någorlunda fördelaktig lottning, men har åtminstone skött det bra.

Australiensaren John Millman slogs ut i den första rundan med 6-3, 2-6, 6-3, 6-4. Därefter besegrades chilenaren Alejandro Tabilo med 7-6, 7-6, 3-6, 6-3. Novak Djokovic är såklart av en helt annan kaliber och Kecmanovic är nog inte alls redo för att stå upp mot världstoppen ännu åtminstone.

Djokovic hade i sin tur lite problem med sydkoreanen Soonwoo Kwon i första rundan och tappade ett set med siffrorna 6-3, 3-6, 6-3, 6-4. Därefter så gjorde han processen kort mot australiensaren Thanasi Kokkinakis som aldrig tilläts komma in i matchen då han besegrades med 6-1, 6-4, 6-2.

När nu Djokovic har fått upp ångan så kan vi nog förvänta oss något liknande mot hans unga landsman. Även oddsen för att Djokovic ska gå 3-0 är inte särskilt höga, så därmed tittar vi på underspelet i antal game istället där oddsen för under 29,5 har ett godkänt spelvärde på 1.76 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 29,5 game
Odds: 1.76
Bolag: Expekt
Spelstopp: 12:00
TV:  eurosporttva logo
Stream:  Discovery+

Jämför odds: