Speltips Roger Federer – Richard Gasquet 1/7: Klassikermöte

Simon Pålsson Publicerat: 1 juli 2021

Wimbledon fortsätter på torsdagen när Richard Gasquet och Roger Federer gör upp i den andra omgången av den ärofyllda tävlingen.

Roger Federer - Richard Gasquet

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nog vore det dumt att inte ha goda förhoppningar om underhållning när det på torsdagen är dags för nästa omgång i Wimbledon. Det kryllar av bra matcher – och på centrecourten kommer man att ställa upp det finaste vi har i dessa sammanhang.

Mesta mästaren Roger Federer kommer att kliva in i handlingarna igen när han möter Richard Gasquet på det gröna gräset senare på kvällen.

Två spelare som i för sig har sina bästa dagar bakom sig, men också två spelare som vi alla vet har en höjd som nästan inga andra har.

Richard Gasquet må ha et par säsonger utan någon som helst glans, men vi vet också att Richard Gasquet är en av få spelare som rent objektivt kan slå nästan lika vackert som Roger Federer. Den enhandsbackhand han har till sitt förfogande är utom denna värld.

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Roger Federer är för bra

Vi är många som ser skeptiskt på Roger Federers turnering här i Wimbledon det här året och det mesta pekar på att hans fysiska status kommer att hindra honom på vägen fram.

Men å andra sidan är dessa problem betydligt större för Richard Gasquet, en spelare som också han är väldigt nära att lägga av på grund av fysiska anledningar.

Richard Gasquet har spelat en hel del Challenger på slutet och bara det är ett kvitto på att fransosen sannerligen har sina bästa dagar bakom sig.

Här tror jag att Richard Gasquet väger väldigt lätt mot Roger Federer, som jag tycker har fått en överkomlig lottning här.

Roger Federer -5,5 game spelas till 1.71 gånger insatsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Roger Federer -5.5 game
Odds: 1.71
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: Tidigast 18:30, torsdag 1 juli 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: