Speltips Yoshihito Nishioka – John Isner 30/6: Ensidigt

Simon Pålsson Publicerat: 29 juni 2021

John Isner hatar inte att spela på Wimbledons gräs och gäller som enorm favorit mot japanen Yoshihito Nishioka i den första omgången.

Yoshihito Nishioka - John Isner

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I mina ögon är spelbolagen helt rätt på det när man målar upp Yoshihito Nishioka som stor underdog inför onsdagens möte med John Isner i Wimbledon.

Det här är verkligen varandras motsatser när det kommer till det mesta på tennisplanen. Det finns väldigt få likheter att hitta mellan Yoshihito Nishioka och John Isner. Faktum är att det här är två spelare som så tydligt illustrerar, med sina skillnader, varför tennis är en så fantastisk sport.

Yoshihito Nishioka är 170 centimeter lång. John Isner är 208 centimeter lång.

Yoshihito Nishioka spelar med vänsterhanten. John Isner är högerhänt.

Yoshihito Nishioka har varit proffs sedan 2014. John Isner har varit aktiv sedan säsongen 2007.

Dessutom ska vi ha med oss att Yoshihito Nishioka är en spelare som bara har vunnit en titel under sina många på touren och att han som bäst varit rankad 48 i världen. John Isner var som bäst rankad 8 i världen och har 15 titlar än så länge.

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Yoshihito Nishioka räcker inte till

Man måste ändå säga att Yoshihito Nishioka varit en stabil spelare på ATP-touren i flera år nu och att han är stabil runt 50 i världen. Det är ungefär den nivån jag ser att han har i sig.

John Isner har utan tvekan sina bästa år bakom sig och 36-åringen ser slutet på karriären inom kort. Med en så stor och tung kropp kanske man inte kan hålla på för länge. Å andra sidan kan han, likt Ivo Karlovic, leva helt och fullt på sin serve de sista åren.

Just serven blir en nyckelfaktor mot Yoshihito Nishioka och jag har svårt att se hur japanen ska orka stå emot John Isner på gräs. Där brukar han vara dödligt effektiv i egna servegame.

John Isner -2,5 set spelas till 1,97 gånger såsen hos Lucky Sports. Det är alltså samma spel som 3-0 till amerikanen.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: John Isner -2,5 set
Odds: 1.97
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: Tidigast 12:00, onsdag 30 juni 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: