Bettingsidor med Snabba Uttag

Införandet av snabba uttag är ett av spelbranschens främsta framsteg de senaste åren – och vägen dit har varit närmast rakriktad. Idag är det en av de främsta faktorerna till hur svenskar väljer spelbolag. Vi presenterar alla bettingsidor med snabba uttag 2021. 

Spelbolag med Snabba Uttag

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bästa bettingsidor för snabba uttag

Införandet av snabba uttag är ett av spelbranschens främsta framsteg de senaste åren – och vägen dit har varit närmast enkelriktad sedan skiftet från det gamla till det nya påbörjades under slutet av 2018, då bettingsajter och spelbolag förberedde sig på den nya spellagstiftningen.

Funktionaliteten infördes i samband med Pay N Play, Bank-ID och E-identifikation, som innebar slutet på dåtidens kontofunktioner – till att processen, egentligen för allt inom verifiering samt uttag, automatiserades. Mellanstegen klipptes bort och därför kunde införandet av snabba uttag sättas i process.

Ni som inte är färska inom bettingsvängen minns säkerligen hur det kunde ta uppemot en arbetsvecka, samt krav på identifiering med bland annat inskickade bilder på ID- samt körkort, för att få ut pengarna? Totalt annorlunda är det nu och den stora majoriteten av alla spelbolag i Sverige erbjuder funktionen snabba uttag – och bland de som kommer in på marknaden är ett av de största kraven spelare sätter att de kan erbjuda detta. De som inte infört snabba uttag som metod, får det svårt att gå runt.

Exempel på spelbolag med snabba uttag:

  • CampoBet
  • Fastbet
  • Snabbare
  • Hajper
  • Unibet

Vad betting med snabba uttag verkligen innebär

Vi förstår, uttrycket kan vara något svårtolkat – vad är egentligen att betrakta som snabbt respektive långsamt? Den som varit med i svängen en stund, från innan betting med snabba uttag infördes, kan enkelt förstå skillnaden.

En viss dos av subjektivitet finns förstås i uttrycket, men för oss är det icke-problematiskt att urskilja det ena mot det andra. Ett långsamt uttag är när det dröjer från en dag till faktiskt runt en arbetsvecka att få ut pengarna på bankkontot. Detta är för att de saknar de tekniska lösningar och betalningsmetoder som krävs för att skynda på processen och kapa mellanstegen.

Snabba uttag-betting innebär istället att du kan få ut ditt spelsaldo på allt från några sekunder upp till runt 15 minuter. En väsentlig skillnad, med andra ord. Med det sagt kan det emellertid dyka upp tillfällen när det eventuellt dröjer längre än så och det kan handla om strul hos banken, tekniken eller spelbolaget i fråga.

Skillnaden handlar alltså om huruvida din bettingsajt har lösningar som styrker din identitet med omedelbar verkan eller ej. Det kallas KYC, eller Know Your Costumer. Om ett första uttag är på större summor kan spelbolag även med funktionen direkta uttag kunna kräva ytterligare identifiering – något som mest används för det inte ska bli på tal om några felaktigheter. Detta tillhör dock ovanligheterna på just snabba bettingsidor, utan när det sker är det att beakta som undantag snarare än regel.

Snabba utbetalningar kräver specifika betalningsmetoder

För att kunna aktivera samt utnyttja dina snabba utbetalningar för betting måste du välja korrekt betalningsmetoder – och den i särklass vanligaste är Trustly, som sedermera kopplar samman med din bank och transfererar saldot inom loppet av ett antal minuter.

Men en del som många missar är att det i de flesta fall krävs att du även satt in pengar med betalningsmetoden för att få till en snabb utbetalning. Det kan alltså bli problematiskt om du gjort insättningen med bankkort eller andra med traditionella betalningsmetoder.

? Vårt tips!

Vi vet om hur mycket snabba utbetalningar betyder för många spelare – och om du är en av dessa ska du göra följande: öppna konto hos något av spelbolagen i vår lista ovan, göra en insättning med en betalningsform som även matchar snabba uttag och sedermera använda densamma till uttaget. Annars kan faktiskt dröja en stund innan pengarna är på kontot.

Observera också att din personliga bank har betydelse – huruvida den är kopplad till betalningsmetoden eller ej. Använder du någon av storbankerna ska det inte vara något problem, men annars är det en bra idé att dubbelkolla detta.

Bettingsidor med direkt uttag

Huruvida man väljer att kalla det snabba uttag eller direkt uttag är upp till var och en – det är i princip samma sak. Ska man vara bokstavelig skulle betting med uttag direkt innebära att du fått pengarna inom någon sekund, men det handlar också om hur bankerna sköter ärendena samt den tekniska statusen.

Därför är det omöjligt – eller närmast – att påstå att spelbolaget har direktuttag, men lösningar för detta lär komma och numera är de åtminstone snudd på direkta hos många operatörer.

Uttag på 5 minuter

Uttag på fem minuter var ett uttryck som myntades av flera spelbolag i samband med att “direkta uttag” kom till marknaden. Detta kan förstås, precis som vi understrukit, inte säkerställas vid alla möjliga tillfällen eftersom bankerna kan, om än sällan, ha tekniska bekymmer som fördröjer uttag. Eller om något udda, felaktigt spelmönster misstänks.

Men tack vare de integrerade tjänsterna kan man i enkla drag sammanfatta det som att mellanstegen från uttag till mottag av pengar kortats av. Dessutom legitimeras man också via dessa tjänster – något som innebär att pengarna nästan omedelbart kan slussas från spel- till bankkontot. Oftast dröjer det inte mer än ett par minuter numera innan uttagen är avklarade.

Ni som sett reklam från betting- och casinosajter på TV eller online har säkerligen hört hur pass populärt “Uttag på fem minuter” blivit i marknadsföringssyfte. Det är just för att detta är ett relativt nytt fenomen och innan metoderna för det infördes, var långsamma uttag, som vi uppfattar det, någonting som spelare i allmänhet störde sig mest på runt onlinespel.

Se upp: bettingsidor utan snabba uttag finns fortfarande

Snabba uttag riskerar att tas som någonting alldeles självklart för spelare – och därför kan man hamna i en situation där man öppnat ett konto hos ett spelbolag, just för att man vill kunna ta ut pengarna snabbt, men där man senare blir besviken och behöver vänta upp emot flera dagar.

Genom att använda sig av spelbolagen som vi listar för denna specifika funktion riskerar du dock inte att hamna i den sitsen; att du råkat bli medlem och spelat hos någon eller några bettingsidor utan snabba uttag.

Och du som klickat dig hit och tar del av informationen, är förstås med största sannolikhet ute att hitta ett nytt spelbolag med just snabba uttag. Nu slipper du titta upp det här manuellt – vi har gjort jobbet åt dig!

By