Bettingsidor utan konto

Betting utan konto – vad är det och var hittar jag bettingsidor samt spelbolag utan konto? Faktum är att det är en av de hetaste trenderna inom svensk betting. Det handlar i praktiken om att spela med E-legitimation snarare än att mata in ens uppgifter manuellt för att skapa konto. Snabbt, smidigt och enkelt. Bättre blir det inte, va?

Betting utan konto är alltså snarare ett sätt att med ditt Bank-ID eller via Trustly skapa ett konto i bakgrunden. Allt som krävs är signering, för att du sedan är redo att spela. Enklare blir det inte!

Bettingsidor utan konto 2021

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Betting utan konto 2021

Under 2021 är Betting Utan Konto en av de faktorer som spelare värderar absolut högst. Marknaden har förändrats drastiskt från långsamma processer generellt, till att bli allt smidigare. Genom funktionen av betting utan registrering har man simplifierat framförallt tre olika processer.

När ett nytt spelbolag äntrar marknaden, kan man mer eller mindre räkna iskallt med att de erbjuder funktionen – och om de i övrigt håller måtten vi satt för att marknadsföras hos oss, kommer ni hitta dem i listan ovanför.

 • Registrering på nolltid

Tack vare den här formen av registreringsprocess som registrering utan konto innebär, kan man numera skapa ett konto under loppet av en eller ett par minuter. Detta eftersom e-legitimeringen automatiskt matar in de relevanta uppgifterna som spelbolaget enligt lag behöver. Och det är faktiskt mindre än vad fallet var före detta implementerades på marknaden.

 • Enklare inloggning

Från användarnamn och lösenord till enkel E-identifiering via Bank-ID – ja, det har uppenbarligen blivit mer krångelfritt att logga in på sitt spelkonto. Utöver att det går snabbare, behöver man heller inte komma ihåg diverse uppgifter – utan dessa är alltså samlade E-identifieringen.

 • Viktigast av allt: uttagen

De som höll på med online för flera år sedan minns med all säkerhet tiderna av flera dagars uttagstider, legitimering med exempelvis körkort och nekande av uttag om uppgifterna inte anseddes tillräckliga. Det är numera ett minne blott! Med betting utan konto-funktionen kan man få ut sina vinster på bankkontot inom loppet av fem minuter, helt utan krångel.

Den största, enligt många aktiva spelare, vinningen med att spela på bettingsidor utan registrering är möjligheten till snabba uttag – på under fem minuter.

Läs mer om snabba uttag.

Odds utan registrering

Det bästa med att spela med sidor med odds utan registrering är att allt blivit så pass mycket enklare att tippa på nätet. Mer eller mindre alla processer har förenklats samt förbättrats.

Utbudet av spel på odds utan registrering på nätet växer explosionsartat och bland den stora majoriteten av spelare är det så gott som ett måste för att de ska välja en specifika spelsida – och man kan förstå varför; enkelheten, säkerheten och att man slipper onödigt trassel med diverse verifikationer. Bettingsidor utan konto är en av de hetaste av nischer just nu.

Fördelar med att Betting utan konto:

 • Du slipper skriva in dina uppgifter manuellt.
 • Enbart relevanta uppgifter hamnar hos spelbolaget.
 • Uppgifter delas inte med till tredje part.
 • Enkelt, snabbt och säkert.
 • Loggar in och verifierar kontot med Bank-ID eller Trustly. Ej nödvändigt med användarnamn och lösenord, och därmed utan risk att bli av med dessa.
 • Utan krav på dokument för uttag eller verifiering.

Den som inte testat på betting utan konto ännu, rekommenderar vi starkt att göra så. När man kommit till skott och testat på, kommer man inte sakna den gamla tiden. Man kan också verifiera ett redan aktivt konto utan funktionen med den kontolösa registreringen, så det är absolut inte försent att skifta om man innan valt andra funktioner.

Ska man tala nackdelar om betting utan registrering, är det svårt att finna någonting av substans. De som saknar E-legitimeringsverktyg kan visserligen inte använda den här formen av registrerings- och inloggningssystem, men hos de flesta av spelbolagen kan man också skapa ett konto på traditionellt vis.

Kontot skapas i bakgrunden

Uttrycket Betting Utan Konto är delvis missvisande, eftersom det antyder att man det facto inte behöver ett konto. Det stämmer inte. Uttrycket har myntats för att processen av att skapa ett konto försvunnit.

Vad som i praktiken händer när du spelar hos bettingsidor utan registrering är att ett konto skapas i bakgrunden när du legitimerar dig med ditt personnummer. Med andra ord är just det, personnumret, vad som blir till ditt spelkonto.

De flesta spelbolag erbjuder funktionen

Bettingsidor som har funktionen betting utan konto blir allt fler och mer eller mindre alla nya aktörer använder den, vilket fått de äldre och större pjäserna att införa dito. Detta stärker användarskyddet, höjer användarvänligheten och är en helhetsfunktion som förbättrat spelbranschen i grunden. De närmsta åren förmodar vi att fler bettingsidor utan konto kommer till marknaden.

Snabba processer med hög säkerhet

De snabba processerna, enkelheten och säkerheten är de främsta anledningarna till varför svenska spelare söker sig till spelbolag som erbjuder betting utan konto. Detta har varit en av de stora succéerna och framgångarna till följd av att det svenska spelmonopolet slopades till förmån för det, från 1 januari 2019, svenska licenssystemet.

Säkerhetsfaktorn kan delas in i flera fack, men precis som nämnt handlar det om bland annat avsaknaden av lösenord – dels risken att glömma bort det, men också att det hamnar i någon annans händer.

Annars är det i det stora hela en djupt användarvänlig funktion med dess enkelhet och inte minst snabbhet.

Så här spelar du utan registrering

 • Hitta ett spelbolag i listan med betting utan konto
 • Klicka dig till dem via våra länkar.
 • Gå till registreringssidan och signera enkelt med Bank-ID
 • Gör en insättning.
 • Nu är det bara att börja spela!

Enklare blir det inte, eller hur?

Vanliga frågor om betting utan konto

Egentligen inte, tycker vi! Att spela utan konto är enklare, snabbare och säkrare. Dessutom får du ut dina spelvinster mycket snabbare till bankkontot.

Ja, verkligen. Det faktum att du inte behöver lösenord innebär större säkerhet för dig. Dessutom behöver du inte dela med dig av onödig information med spelbolaget.

Att ett konto skapas i bakgrunden när du e-legitimerar dig. Alltså är det fortfarande med konto, men att du som kund slipper skriva in dina uppgifter manuellt. Det bästa med det: du kommer igång på nolltid!

Alla i vår lista här. De flesta nya spelbolagen har funktionen att spela utan registrering.

Load More

By