Bettingsidor utan konto

Fenomenet betting utan konto såg dagsljuset för några år sedan tillbaka har det blivit det normala. Tack vare bankidentifiering behöver man inte längre skapa ett konto manuellt och vi marknadsför Sveriges bästa bettingsidor utan registrering.

Betting utan konto innebär i praktiken bara att du hoppar över processen av att mata in dina uppgifter manuellt, utan det sker istället med BankID. Du kommer alltid behöva ett konto för att faktiskt kunna spela på odds.

Bettingsidor utan konto 2021

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vi förklarar betting utan konto

Det hörs lite överallt, i spelkretsar och på TV-reklam, men vad är egentligen betting utan konto och varför är det att föredra över den äldre formen av lösningar för konton? Det är faktiskt inte speciellt komplicerat: istället för att skapa kontot med användarnamn, lösenord och manuellt inmatande av uppgifter, löser man detta via Bank-ID – antingen direkt eller via Trustly.

Därmed blir ditt personnummer samt personliga kod, som de flesta svenskar använder på daglig basis, vad som identifierar dig för spelbolaget. Det innebär att betting blir förknippat med mindre krångel, snabbare identifiering samt att hela processen faktiskt blir säkrare.

Egentligen är det bara bettingsfären som kommit ifatt resten av samhället på det här området, i takt med att allting från betalningar till verifiering blir såväl säkrare som enklare. Visste du om att man faktiskt kan komma igång och spela på under en eller ett par minuter numera? Det är ett direkt resultat av betting utan konto.

Steg för steg: Betting Utan Registrering

Du som besöker denna sida är med största sannolikhet i alla fall sugen på att testa på betting utan registrering. Grattis – det kommer vara ett stort lyft för din användarupplevelse och spelkänsla! Vi rekommenderar med glädje dessa bettingbolag, då är nutidens betting och med all säkerhet framtidens.

Så, hur går du till väga?

 • Leta upp det spelbolag med betting utan registrering du är som mest sugen på i vår topplista.
 • Klicka på länken och du blir navigerad till deras startsida eller registreringssida.
 • Öppna ditt konto med bankidentifikation – och hämta en bonus om de erbjuder en sådan.
 • Legitimera dig.
 • Sätt in pengar.
 • Nu är du redo att spela!

Spela på Odds Utan Konto är det nya normala

Under slutet av 2018 såg Sveriges första spelbolag utan konto dagsljuset och inom loppet av några månader hade en handfull spelsajter infört det. Ett gäng år senare är det bara ett fåtal som ännu inte infört funktionen och det är inte minst äldre bolag som hamnat på efterkälken. Bland de nylanserade är spela på odds utan konto det nya normala.

Vi har fått se ett antal bolag använda odds utan konto som deras främsta USP i form av marknadsföring – och det är någonting som uppenbarligen fungerar. Spelare letar aktivt upp spelbolag som man kan spela på utan konto. Det är så dagens betting ser ut och som framtidens också kommer se ut. Det är inte omöjligt att man förmår att ytterligare automatisera samt förenkla detta.

Betting utan registrering förenklar allt

Du som inte är bekant med betting utan registrering undrar kanske vad den faktiskt skillnaden blir när du bettar aktivt. Vi förstår att uttrycken kan anses vara krångliga och svåra att få grepp om, så låt oss summera detta i så pass enkla drag som möjligt – steg för steg.

Direkt registrering

Istället för att skapa sig ett användarkonto med uppgifter om allt från användarnamn och lösenord till bokföringsadress samt bilder på ens ID eller körkort – får spelbolaget alla de relevanta uppgifter som behövs i och med direkt registrering av E-identifikationen. Ditt konto skapas med andra ord i bakgrunden och du slipper allt krångel som tidigare varit förknippat med betting.

Liknande process för insättningar

För att betta online behöver man förstås göra en insättning och processen liknar den för registreringen – är lika enkel som smärtfri. Genom exempelvis Trustly använder du bankidentifikation för att koppla samman bank till spelbolag, vilket underlättar processen av att sätta in pengar. Du väljer summan och verifierar dig, sen är det bara att spela.

Snabba uttag

När du använder dig av samma uttagsmetod som för insättning, får du ut dina uttag till banken nästan omedelbart. Under 15 minuter för att det ska gå i hamn vara en vanlig riktlinje. Snabba uttag är kanske det som folk uppskattar mest med betting utan registrering. Glöm flera arbetsdagars långa processer – det kommer från en svunnen tid!

Odds sidor utan konto är dessutom säkrare

Odds sidor utan konto är inte bara för användarvänligheten när man faktiskt spelar, utan ett allt säkrare sätt att spela. Med användarnamn och lösenord, utan direkt säkerhet, fanns en större risk att någon skulle få tag på dina uppgifter. Bank-ID är istället kopplat till ditt personnummer och anses vara den säkraste processen för betalningar och verifiering. Dessutom slipper du betala med kreditkort på nätet, vilket en del finner skrämmande. Tryggheten har satts i främsta rummet.

Skillnaden på snabb registrering & ingen registrering

Spelbolagen har vitt skilda relationer till dessa fenomen – snabb registrering och utan registrering. Medan vissa ställer sig strikt till den nya formen av betting, väljer andra att ha en större bredd av alternativ. Här förklarar vi skillnaderna och anledningarna till dessa.

Bettingsidor med snabb registrering

Du kan räkna antalet spelsidor utan snabb registrering i Sverige på en och samma hand. Med andra ord erbjuder nästintill alla bettingsidor snabb registrering numera, men en stor del av dem har fortfarande kvar de äldre metoderna – alltså med användarnamn och tillhörande. Dessa hamnar under kategorin – snabb registrering.

Anledningen till detta är att vissa spelare helt enkelt föredrar de äldre metoderna, men också att de eventuellt inte har tillgång till verifieringsmetoderna. De får alltså en marginellt större målgrupp att rikta sig mot.

Bettingsidor utan registrering

Det här är den moderna formen av bettingsidor – utan registrering. Dessa erbjuder enbart den nya typen av registrerings- och spelfunktioner och det är nästan enbart de nya spelsidorna som sysslar med detta. Några av de mest uppmärksammade exemplen av dessa är Snabbare, Fastbet och Casumo – alla framgångsrika spelsajter, delvis just på grund av denna funktion.

Färre bonusar på betting utan konto

Någonting som är slående gällande de spelbolag som är renodlade betting utan konto-bolag är att de i betydligt mindre omfattning erbjuder oddsbonusar. Det stämmer inte i vartenda fall, faktiskt inte ens nära, men trenden är uppenbar – det blir färre bonusar och mindre sådana.

Dels är det en fråga om kostnader och ekonomi, men man ska beakta att de framförallt vill använda den kontofria lösningen ska stå i huvudfokus – inte traditionella bonuserbjudanden. Modern betting handlar om bäst produkter, ingenting annat.

Användarvänlighet på spelbolag utan konto

Hela bettingbranschen, egentligen spelbranschen, är i ett ett skifte – och det handlar om primärt en sak: användarvänligheten står i fokus. Det är förstås någonting som även innan funnits med i planeringen av spelsidor, men fenomenet har fått en helt annan innebörd och står alltid högst på agendan.

Detta berör precis alla spelsidor, men inte minst spelbolag utan konto – och den lösningen i sig är absolut i huvudfokus, men det finns mängder av andra lösningar för att höja spelupplevelsen och som gör betting mindre krångligt. Grejen är att det inte minst är samma typ av bolag som pushar utvecklingen framåt.

Vad kan detta då innebära?

Snabbare betting

Bettingsidorna blir i allmänhet mer avskalade. Det innebär mindre betydelselösa ting på sajten, för att användaren enklare ska kunna navigera sig runt på sajten. Bland annat är detta hur menyerna är strukturerade, vilka undersidor som visas och hur snabbladdad sajten är.

Men det är framförallt tiden det tar från att lägga ett spel till att det accepteras samt har placerats. Det underlättar i synnerhet för de spelare som älskar livebetting och är aktiva på de marknaderna, men även de som vill lägga mindre tid på väntan och mer på just det de är ute efter – att betta.

Fördelar med betting utan registrering

Det finns långt många fler fördelar med betting utan registrering kontra de negativa delarna – och vi kan nästan lova dig att du kommer föredra det här sättet att spela, snarare än hur det varit förut. Låt oss summera dessa.

 • Enklare och snabbare – på alla nivåer: öppna konto, insättningar och uttag.
 • Säkrare inloggning
 • Du slipper verifiera dig med information du inte vill dela med dig av.

Visste du att du kan komma igång på mindre än en minut när du bettar utan konto? Och att du kan få dina vinster ut på bankkontot inom loppet av 5 minuter?

Med all säkerhet kommer du också slippa krånglet med att skicka in ID- eller körkortsuppgifter, vilket tidigare var en nagel i ögat för många spelare. Bank-ID och Trustly är onekligen ett välkommet tillskott in i bettingdjungeln.

Nackdelar med betting utan konto

Det är smått överdrivet att tala om nackdelar runt betting utan konto – men det kan faktiskt vara lite småproblematiskt ibland, för en liten grupp av människor och vid extremt få tillfällen. Vi vill ändå vara transparenta och påpeka detta.

 • Du måste ha ett BankID
 • Om du saknar mobilt Bank ID eller har mobilen urladdad kan du inte logga in.

Bästa av allt är, enligt oss, de bettingsidor som båda har lösningar utan konto, men med traditionella konton som komplement till dessa. Detta är dock, precis som understruket, extraordinära tillfälligheter och att spela på bettingsidor utan konto är utan tvekan någonting som kommer stärka din spelupplevelse.

Vi sammanfattar betting utan konto

Sedan betting utan konto kom till Sverige och vår spelmarknad har intresset för fenomenet ökat avsevärt – det kan man se på vilka bettingsidor som växer snabbast samt sökvolymer på webben.

Krånglig betting är någonting spelare inte vill veta av längre, vilket vi starkt förstår varför: det ska inte behöva ta evigheter registrera sig, logga in eller ta ut pengar. Dessutom spelar säkerhetsaspekter starkt in.

Genom att spela på bettingsajter utan registrering behöver man inte fippla runt med användarnamn och lösenord, eller vara rädd att förlora detsamma – allt är istället kopplat till personnumret. Och vem vill inte kunna få ut sina pengar snabbare, ja, närmast direkt?

Framför oss ser vi även de kvarstående spelbolagen öppna upp för kontolösa alternativ till deras spelare. Användarvänlighet är både nutiden och framtiden – just därför uppskattar vi betting utan konto så starkt.

Vanliga frågor om betting utan konto

Egentligen inte, tycker vi! Att spela utan konto är enklare, snabbare och säkrare. Dessutom får du ut dina spelvinster mycket snabbare till bankkontot.

Ja, verkligen. Det faktum att du inte behöver lösenord innebär större säkerhet för dig. Dessutom behöver du inte dela med dig av onödig information med spelbolaget.

Att ett konto skapas i bakgrunden när du e-legitimerar dig. Alltså är det fortfarande med konto, men att du som kund slipper skriva in dina uppgifter manuellt. Det bästa med det: du kommer igång på nolltid!

Alla i vår lista här. De flesta nya spelbolagen har funktionen att spela utan registrering.

Load More

By