Speltips inför VM 2018: Den tyska maskinen är ostoppbar!

Simon Pålsson Publicerat: 31 maj 2018

Fotbolls-VM i Ryssland är bara några veckor bort och äntligen börjar det bli dags att tippa utgången i sommarens stora mästerskap. I våra ögon finns det en självklar kandidat till att plocka ännu ett VM-guld.

VM-turneringen är bara dryga två veckor bort och den stora fotbollsfesten kan äntligen ta plats i vår närvaro på ett mer påtagligt sätt. I det här skedet av sommaren, precis innan turneringen ska dra igång, är det mycket spekulationer som viner genom luften.

Vilka blir egentligen världsmästare den här gången? Hur ska det gå för det svenska landslaget? Vilka lag blir turneringens stora floppar respektive toppar? En klok idé för den som också är intresserad av betting är att redan nu spana in lite långtidsspel, det vill säga spel som läggs nu men avgörs långt senare. VM är verkligen en guldgruva på den fronten.

Det mest klassiska av långtidsspel är såklart på mästarna i turneringen. I det här fallet vilka som får lyfta VM-bucklan. Som vanligt är det Brasilien,Tyskland, Spanien, Frankrike och Argentina som räknas som turneringen stora favoriter. Med Italien borta från racet redan nu finns det plötsligt utrymme för några fler utmanare och där kanske Belgien, England eller Colombia kan ta plats? Uruguay är också alltid luriga, för att inte nämna Portugal med Cristiano Ronaldo.

Vem kan stoppa den tyska maskinen?

För vår del är det Tyskland som bör ses som den solklara favoriter. Den tyska maskinen har precis det som många andra landslag saknar – en osannolik bredd och en hög lägstanivå. Det har sällan skådats ett dåligt tyskt landslag och med tanke på bredden, djupet och spetsen som finns i den tyska landslagstruppen vore det märkligt om ett svagt Tyskland plötsligt uppenbarade sig i Ryssland år 2018. Det känns osannolikt.

Glöm inte heller att tyskarna inleder turneringen med en överkomlig grupp och troligen behöver laget inte ens förta sig för att gå vidare från gruppen. Jämför exempelvis med Spanien som behöver tampas med Portugal om gruppvinsten, eller Frankrike som måste vara bättre än både Danmark och Peru, för att inte glömma Argentina som ställs mot bland andra Kroatien och Island. Det är betydligt tuffare än att slå Sydkorea, Mexiko och Sverige.

Dessutom ser Tyskland ut att få en relativt lätt åttondelsfinal – om vi nu kan gå händelserna i förväg – med antingen Schweiz, Serbien eller Costa Rica som motstånd. Troligen behöver tyskarna inte förta sig innan kvartsfinalen och väl där kan ett relativt utvilat tyskt landslag bli extremt svårstoppade.

Tyskland är och förblir en maktfaktor inom landslagsfotbollen. I våra ögon är laget den absoluta toppkandidaten till att plocka ännu ett VM-guld.

5,85 gånger såsen hos Bethard är vad ett tyskt VM-guld betalar. Det blir vår tidiga VM-peng.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Tyskland tar VM-guld
Odds:  5,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 000 kr bonus)
Läs mer: Speltips och allt inför Fotbolls-VM 2018 finns här!

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.