Speltips inför VM 2018: Han blir sommarens skyttekung!

Simon Pålsson Publicerat: 22 maj 2018

VM-turneringen är bara några veckor bort och det börjar pirra ordentligt när man börjar fundera på speltips inför mästerskapet. Nu rekar vi ett långtidsspel vad gäller vem som blir turneringens stora skyttekung.

VM-turneringen i Ryssland är nu bara några veckor bort och visst börjar det kittla? För den som vill suga ut det mesta möjliga ur sommarens stora fotbollskaramell gäller det att redan nu kartlägga vad som komma skall, inte minst vad gäller spelmöjligheter.

Ett klassiskt spel att kliva in på är såklart vem som blir skyttekung i VM. Här säger det sig själv att det är en fördel att ta spelare från lag som vanligtvis går långt, med tanke på att spelarna då hinner spela fler matcher och rimligen också får fler möjligheter att näta.

Thomas Müller är det givna utgångstipset inför alla VM-turneringar och det känns som att tysken återigen får chansen att spela från start. Å andra sidan är hans roll inte fullt lika given som tidigare, samtidigt som det finns fler avlastande spelare i den tyska, stjärnspäckade, mycket breda truppen. Är det inte lite väl mycket att lägga alla ägg i en korg? 34,00 gånger pengarna på Thomas Müller lockar dock.

Cristiano Ronaldos sista show

Risken är överhängande att det här är sista gången vi får se Cristiano Ronaldo spela i ett världsmästerskap, hur sorgligt det nu än må låta. Med tanke på att han och Portugal vann EM-guld så sent som för två år sedan har Cristiano Ronaldo lyckats med den där landslagsbedriften som han ville hinna med innan han lägger av, men att gå långt i VM smäller såklart ännu högre än ett visserligen oerhört imponerande VM-guld.

Egentligen har hela den här säsongen sett ut att handla om en Cristiano Ronaldo som har sparat sig till när det gäller som mest. Portugisen var direkt svag under hösten och kändes helt omotiverad, men under våren har dels krossat rekord i Champions League vad gäller antalet gjorda mål, men har också sett till att bli bättre och bättre efter hand. Det ser ut som att portugisen är ute efter att spetsa formen till Champions League-finalen på lördag och därefter VM-premiären mot Spanien.

Vad som talar för att Cristiano Ronaldo ska göra många mål i VM – förutom det uppenbara att han förmodligen är världens bästa målskytt – är att Portugal har en tämligen överkomlig grupp. Mot Spanien kan han mycket väl gå mållös av planen, men därefter väntar möten mot Iran och Marocko. Bli inte förvånad om Cristiano Ronaldo står på 4-5 mål redan efter gruppspelet. Det känns som att han kan komma att explodera.

15,00 gånger pengarna på att Cristiano Ronaldo vinner skytteligan är ett intressant spel och det känns som att den saga som portugisen försöker skriva går ut på att han gör succé även i sommar. Allting talar för att Cristiano Ronaldo blir någon form av huvudperson.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Speltips:

Speltips:  Cristiano Ronaldo skyttekung
Odds:  15,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (100 kronor omsättningsfritt)
Läs mer: Speltips och allt inför sommarens Fotbolls-VM 2018 hittas här!