Speltips inför Juventus – Atalanta 14/3: Ett ramstarkt spel

Spelbloggare Publicerat: 14 mars 2018

Vid sidan om onsdagskvällens Champions League spelas även fotboll i italienska Serie A. Serieledande Juventus har chansen att rycka i toppen när de tar emot Atalanta på Allianz Stadium. Frågan är: lyckas de med det?

18:00 på TV3 Sport eller Viaplay. Där ska ni sitta klistrade, för att bäst se denna match – ett Juventus med enorm medvind mot ett Atalanta med desto större problem.

Det sprudlar om Juventus! Vinsterna trillar in på löpande band och nu har de äntligen tagit över förstaplatsen från Napoli i Serie A – med en match mindre spelad och en pinne ner till dem. Här kan man rycka ifrån, med andra ord.

Förutom det är klubben klara för final i Coppa Italia, efter att ha vunnit mot just Atalanta i semifinalen, och inte minst lyckades de, trots uppförsbacke, passera Tottenham Hotspur i Champions League-slutspelet.

”Den gamla damen” visade prov på fantastisk moral och stor rutin i dubbelmötet mot Tottenham. Från att ha tappat 2-0 till 2-2 i hemmamatchen, till att släppt in matchens första mål på bortaplan och sedermera vända till en 2-1-vinst i den andra halvleken. Det är bara att höja på hatten!

Vad ska nu kunna stoppa Juventus? Atalanta, kanske? De är uppe och nosar på Europaplatserna, men har tappat den senaste tiden. Europa League-slutspelet trillades ur mot Borussia Dortmund, den inhemska cupsemifinalen mot, som nämnt, Juventus och innan 1-0-vinsten över Bologna senast hade det blivit två raka kryss i Serie A – matcher de var storfavoriter i.

Borta för Juventus inför matchen är Juan Cuadrado samt Federico Bernardeschi medan Atalanta enbart saknar skadade Mattia Caldara, utifrån de rapporter som finns ute.

Vunnit 16/17 senaste matcherna

Att Atalanta har kvalitéer, det är vi väl medvetna om. Av eller snudd på Europa League-material. Men den här typen av motstånd och matcher brukar Juventus sällan svika i.

Den stabilitet som Juventus visar upp är helt makalös. De har inte bara varit närmast omöjliga att rå på i matcherna som helhet – motståndarna skapar skapar försvinnande lite och de hållna nollorna radas upp en efter annan.

Av de 17 senaste matcherna har Juventus vunnit 16 och övrig var alltså mot Tottenham i Champions League-slutspelet. På hemmaplan har de vunnit 13 av årets 15 Serie A-matcher. Senast värjdes Udinese undan med 2-0 och då missades även en straffspark. Enkelt och bekvämt.

Nu är Atalanta i en lite sämre period och om de inte står för en hundraprocentig insats – hur ska de då kunna sätta käppar i hjulen för Juventus, på Allianz Stadium? Laget har inte imponerat på sistone och den knappa 1-0-trean över Bologna följde upp fem vinstfria matcher.

Juventus -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – är ett superspel till 1,75x. Bethard med oddset.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kronor i bonus!

Speltips:

Speltips: Juventus -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: Sätt in 500 och spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 18:00, onsdag 14/3
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo
Läs mer: Speltips och allt inför fotbolls VM 2018

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: