Speltips inför Notts County – Coventry City 18/5: Viktigt playoff

Simon Pålsson Publicerat: 16 maj 2018

Det andra mötet i playoff-semifinalen mellan Notts County och Coventry City spelas på fredagskvällen. Båda lagen hoppas ta sig från League One upp till League Two.

Det står väldigt mycket på spel i det heta mötet mellan Notts County och Coventry City i kvalet till League One. Två lag som imponerat under säsongen i League Two har nu chansen att ta steget upp i seriesystemet och baserat på det första mötet här i semifinalen är chansen stor för båda lagen att vinna här.

Det blev nämligen 1-1 i det första mötet och lagen var på det hela taget väldigt jämna. Att få med sig 1-1 på bortaplan gör såklart att Notts County har en viss fördel inför returen, där laget dessutom får fördelen av att spela inför sin egen hemmapublik. Det ska inte underskattas i detta utsatta läge.

Vinnaren i matchen tar sig till playoff-final mot Exeter City, som efter en stark hemmamatch på torsdagskvällen kunde slå ut Lincoln City i sin semifinal. Vinnaren i finalen är sedan klar för spel i League One.

Ett självklart målspel

Om vi ser till hela säsongen är Notts County och Coventry City två lag som verkligen har förtjänat att ligga i toppen. Det finns en stark offensiv i båda läger, någonting som hjälpt lagen att vinna tunga matcher under inte minst våren. Då har nämligen båda klättrat i tabellen.

Om vi har det första mötet mellan lagen, alltså den första semifinalen här i playoff, som en slags måttstock är det tydligt att det finns offensiv spets. När lagen dessutom jagar en plats i finalen räknar vi iskallt med att det släpps lite på tyglarna, inte minst då det nu är gästerna som måste göra mål. Här finns ingen tid att spilla.

Under säsongen har lagen spelat mot varandra två gånger till, då i ordinarie ligaspel. Notts County vann med 2-1 hemma, men förlorade med hela 3-0 borta. Båda matcherna gick därmed över den ordinarie linan på 2,5 mål och med tanke på att första semifinalen slutade 1-1 är målen bevisligen nära till hands när lagen möts.

Här luktar det stor förlängningsrisk, men med liten fördel för hemmalaget som känns snäppet hetare. Båda lagen göra mål spelas till 1,87 gånger krämen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, fredag 18/5
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   viaplay logo
Läs mer: Speltips och allt inför Fotbolls-VM 2018 i Ryssland hittar ni här!

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.