Gratis stream + speltips, Manchester City – West Ham 8/1

Emil Jakobsson Publicerat: 7 januari 2014
Manchester City - West Ham speltips
Foto: Bildbyrån

Under onsdagen är det dags för den andra semifinalen i den engelska ligacupen när Manchester City tar emot West Ham och spelbolagen bjuder nästan 20 gånger pengarna på gästerna, är det värt det?

Det känns näsan tjatigt att prata om hur starka Manchester City är hemma på Etihad Stadium men vi gör det en gång till. Man har just nu nio raka segrar och Bayern München är det enda laget som fått med sig poäng därifrån den här säsongen.

Under november och december hade man en mäktig målskillnad på hela 37 – 8 på hemmaplan men om man ska säga något negativt fick man bara 1-0 hemma mot Crystal Palace nu senast.

West Ham har det samtidigt fortsatt tungt i botten av Premier League. Man ligger just nu näst sist och har fem raka matcher utan seger och en seger på de nio senaste. Man har dessutom en viktig ligamatch mot bottenkonkurrenten Cardiff bara tre dagar senare och med tanke på hur tunn trupp man har är det givetvis en tuff fråga hur man ska formera laget, min gissning är att Cardiff på lördag är viktigare än den här matchen där man nog inte ser speciellt stora möjligheter.

Se matchen gratis: Bet365 sänder engelska ligacupen gratis för sina kunder. Saknar du konto kan du öppna ett här och hämta 1 000 kr bonus.

Torsk med 5-0 mot Nottingham Forest

City har en betydligt bredare trupp och kommer naturligtvis rotera en del spelare men med tanke på den breda truppen man har kan det ibland vara en fördel när pigga och bra spelare ska göra allt för att visa att man förtjänar mer speltid.

Vi väljer att spela Manchester City -2,5. Fem av Citys nio senaste hemmamatcher har man vunnit med minst tre mål och förutom Crystal Palace är det starkare lag som Everton, Liverpool och Viktoria Plzen som kommit undan med att bara förlora med ett eller två mål.

West Ham föll samtidigt med hela 5-0 nu senast i FA-cupen mot Nottingham Forest som spelar i The Championship. Det är bara tre dagar sedan och nu står City för motståndet i ännu en cup som de nog inte bryr sig om, vi räknar med en tung förlust här.

Speltips: Manchester City -2,5 mål
Odds: 2,1 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus + kan se matchen gratis)
TV: TV10, onsdag 8/1 kl 20:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Manchester City 1,17 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 8,5 betway logo 500 kr
West Ham 19,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Under 2,5 mål 3.4 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,36 betsson logo 1 500 kr