Rek, Premier League: Aston Villa – Liverpool 24/8

Emil Jakobsson Publicerat: 24 augusti 2013
Premier League rek, Liverpool
Foto: Bildbyrån

Premier League rullar vidare och vi hoppas att våra speltips och rekar fortsätter leverera lika bra resultat som den senaste tiden. Idag har vi tittat närmare på kvällsmatchen mellan Aston Villa och Liverpool och hittat ett spel vi tror på.

Aston Villa har överraskat alla den här säsongen. Först slog de Arsenal med 1-3 på Emirates Stadium och sedan följde de upp det med att nästan få med sig poäng från bortamötet mot Chelsea. Man hade länge 1-1 och efter Chelseas ledningsmål borde man egentligen fått en straff i slutskedet av matchen men domaren friade.

Nu väntar säsongens första hemmamatch för Aston Villa som annars var en stor besvikelse förra säsongen. För motståndet står Liverpool som vann sin premiärmatch med 1-0 mot Stoke. Även om matchen slutade 1-0 fanns det betydligt fler lägen för båda lagen att göra fler mål.

Spelbolagen ger runt 1,95 på Liverpool och 4,0 på Aston Villa som gör sin tredje match på åtta dagar nu på lördag. Men vi tror mer på spelet båda lagen gör mål (BTTS) och Betsafe har ett odds som lockar oss.

Ser man till lagens tidigare möten mot varandra har båda lagen gjort mål i de fyra senaste matcherna. Förra säsongen snittade Aston Villa 1,21 gjorda mål och 1,47 insläppta på hemmaplan och Liverpool snittade 2,0 gjorda och 1,42 insläppta på bortaplan.

Offensivt saknar Liverpool givetvis Suarez men Sturridge brukar spela som bäst utan Suarez och nätade även nu senast. För Villa har Benteke varit glödhet och gjort tre mål på de två första matcherna.

Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1,6
Bolag: Betsafe (Nya kunder får 1 000 kronor bonus)
Missa inte: Sätt in 100 kronor, få 500 kronor att spela för hos ComeOn!
Fler odds: Jämför alla odds här
TV: Viasat Fotboll
Avspark: 20:30
Fotboll är bäst live: Boka din fotbollsresa redan idag.