Rek, Premier League: Manchester City – Newcastle 19/8

Emil Jakobsson Publicerat: 18 augusti 2013
Speltips: Manchester City - Newcastle, Premier League
Foto: Bildbyrån

Säsongens första Premier League-spel prickade rätt när United slog Swansea med 4-1. Nu har vi hittat ett nytt spännande spel som vi hämtar från matchen Manchester City – Newcastle som spelas på måndag.

Med en hel del nya offensiva nyförvärv och en ny tränare startar City säsongen på hemmaplan mot Newcastle som var en besvikelse förra säsongen. Spelbolagen erbjuder bara runt 1,3 gånger pengarna för en hemmaseger vilket gör att vi har inriktat oss på överspelet här.

Senast lagen möttes vann City med 4-0 och faktum är att de har sjuk raka segrar mot Newcastle. Ser man på de fem senaste matcherna mellan lagen har det blivit i snitt 3,6 mål per match.

Ser man till förra säsongen blev det i snitt 2,95 mål per match när Manchester City spelade hemma på Etihad Stadium. För Newcastle blev det i snitt 3,06 mål per match de spelade på bortaplan.

Manchester City har som sagt ett par riktigt spännande offensiva nyförvärv som garanterat kommer vilja visa sig från sin bästa sida direkt för hemmafansen.

Vi siktar med andra ord in oss på över 2,5 mål här.

Spel: Över 2,5 mål
Odds: 1,62
Bolag: Betsson (Nya kunder får 1 500 kronor att spela för)
Jämför odds: Här hittar ni alla odds till matchen.

Tjäna pengar, byt bolag Tjäna pengar genom att byta spelbolag. Hämta en rejäl inättningsbonus och spela till högre odds då ni har flera spelbolag att välja mellan. Här hittar ni de bästa insättningsbonusarna just nu.

TV: Viasat Fotboll
Avspark:
Måndag 19 augusti 21:00
Fotboll är bäst live:
Här hittar ni priser på paketresor inklusive hotell och matchbiljetter till Premier League.