Rek / speltips: Manchester City – Tottenham 24/11

Emil Jakobsson Publicerat: 23 november 2013
Premier League Manchester City - Tottenham 24/11 speltips
Foto: Bildbyrån

Våra speltips har genererat stora vinster de senaste dagarna och vi hoppas att formen håller i sig under söndagen när Manchester City tar emot Tottenham i ett laddat toppmöte i Premier League.

Spelbolagen håller City som tunga favoriter men frågan är om odds runt 1,65 motiverar spelet? Laget förlorade som bekant nu senast borta mot krislaget Sunderland.

Innan den förlusten hade man visserligen tre raka segrar och man är betydligt bättre på hemmaplan än på bortaplan där man varit rent ut sagt usla den här säsongen. Man har just nu fyra raka segrar och man har vunnit åtta av nio hemmamatcher den här säsongen. Den enda förlusten kom mot giganterna Bayern München som kör över alla just nu.

Gästande Tottenham föll med 0-1 hemma mot Newcastle nu senast och har bara vunnit en av de tre senaste matcherna. Man har samtidigt spelat väldigt bra på bortaplan där man vunnit fem av de sex senaste och den man inte vann fick man i alla fall med sig poäng från.

Bara 0,55 insläppta per match

När lagen spelade mot varandra förra säsongen vann hemmalaget båda matcherna, matchen i Manchester slutade 2-1 efter ett sent ledningsmål i den 88:e minuten. City har annars vunnit fyra av de fem senaste matcherna mot Tottenham.

Men Tottenham har en otrolig defensiv och släpper bara in 0,55 mål per match och deras styrka på bortaplan gör att vi känner oss trygga i handikappspelet på dem.

Vi väljer att spela Tottenham +1 vilket gör att vi vinner om de vinner matchen, spelar oavgjort och får pengarna tillbaka om de förlorar med ett mål. Förutom den totala kollapsen hemma mot West Ham i början av oktober har man inte förlorat en match med mer än ett mål sedan den 14 mars 2013. Då föll man mot Inter i Europe League men det resultatet räckte trots allt för Tottenham att avancera vidare i turneringen.

City saknar dessutom både Vincent Kompany samt David Silva som är otroligt viktiga för dem.

Enligt vår mening är City favoriter men inte så tunga favoriter som bolagen anser vilket gör att vi ser ett väldigt fint värde i detta spel.

500 kronor riskfritt spel

Ta chansen, Betway erbjuder 500 kronor riskfritt spel på valfri match.

Speltips: Tottenham + 1 mål
Odds: 1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn! (Nya kunder får 3 000 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, söndag 24/11 kl 14:30
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Läs mer: Rekar och speltips från Premier League
Missa inte: Här hittar ni de bästa casinobonusarna. 
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Manchester City 1,68 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Oavgjort 4,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Tottenham 5,95 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 2,02 betsson logo 1 500 kr
Över 2,5 mål 1,86 comeon logo 3 000 kr