Rek / speltips: West Ham – Manchester City 19/10

Emil Jakobsson Publicerat: 18 oktober 2013
Premier Legue speltips och rekar
Foto: Bildbyrån

Premier League är tillbaka efter uppehållet och vi har hittat ett bra spel när ett pressat Manchester City gästar West Ham som överraskande slog Tottenham nu senast.

Spelbolagen tror på en relativt enkel seger för City då oddset på gästerna är nere runt 1,6-1,7 samtidigt som hemmalaget ger hela 5,75 just nu. Men West Ham slog som sagt Tottenham på bortaplan med 3-0 nu senast och har tagit sex poäng på de tre senaste matcherna.

Manchester City är givetvis ett betydligt bättre lag men de har gått lite trögt den här säsongen. De vann nu senast med 3-1 hemma mot Everton men innan det hade man två raka förluster bakom sig, bland annat i Champions League där Bayern München totalt spelade ut dem. Man har heller inte vunnit en enda bortamatch den här säsongen i Premier League (ett kryss och två förluster).

Undviker att spela City

Även om City vunnit tre av de fyra senaste och West Ham inte vunnit mot dem sedan 2009 väljer jag att avstå spelet på City som varit för ojämna den här säsongen. Däremot tror jag stenhårt på överspelet.

City har sex raka matcher över 2,5 mål och under dessa matcher har målsnittet varit hela 4,33. För West Ham har tre av de fyra senaste gått över 2,5 mål.

Dessutom har tre av deras fyra senaste matcher mot varandra gått över 2,5 mål.

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,83
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kronor bonus)
TV: Viasat Fotboll, 19/10 18:30
Läs mer: Alla skador och avstängningar i respektive lag.
Fotbollsresor: Se Manchester Unitd – Fulham den 8/2 från 2 365:-. Läs mer här.