Rek/speltips, Premier League: Manchester United – Tottenham 1/1

Emil Jakobsson Publicerat: 31 december 2013
Speltips manchester united - tottenham
Foto: Bildbyrån

Vi inleder 2014 på bästa sätt med mängder av spännande fotboll från Premier League. Här har vi analyserat och hittat ett speltips till mötet mellan Manchester United och Tottenham, två lag som just nu har exakt lika många poäng inspelade.

Inför onsdagens matcher ligger båda lagen på 34 poäng, endast tre poäng bakom fyran Everton.

Tottenham har hunnit spela fyra matcher sedan Villas-Boas fick sparken och det har blivit två segrar, ett kryss och en förlust. Motståndet har däremot inte varit det tuffaste då man mött West Ham (19:e plats), Southampton (9:e plats), West Bromwich (15:e plats) och Stoke (12:e plats).

Nu väntar ett formstarkt Manchester United på Old Trafford men Tottenham har faktiskt vunnit fyra raka bortamatcher (Tromsø, Fulham, Sunderland & Southampton). Man är seriens tredje bästa bortalag med 19 inspelade poäng på 9 matcher.

Svaga hemma på Old Trafford

United har som sagt sex raka segrar men har spelat bättre på bortaplan den här säsongen. Man är nämligen seriens näst bästa bortalag men bara seriens elfte bästa hemmalag med 14 poäng på nio matcher.

Vi ser United som favoriter men ser det största spelvärdet i under 3,0 mål som finns till 1,65 vilket betyder att vi får pengarna tillbaka om det blir prick tre mål.

Tottenham som varit otroligt täta defensivt tidigare under säsongen släppte in fyra mål under deras två första matcher under nya tränaren Tim Sherwood. Men sedan började han få spelet att stämma bättre, på de två senaste matcherna har man bara släppt in ett mål.

Fyra av Uniteds fem senaste hemmamatcher har slutat 1-0 eller 0-1 och mot topplag när viktiga poäng står på spel brukar spelat ofta bli lite mer låst och underspelet lockar just här. Det täta spelschemat så här runt jul med trötta spelare som följd talar även det för ett underspel.

250 kronor gratisspel

Winner.com erbjuder 250 kronor gratisspel för nya kunder.

Speltips: Under 3,0 mål
Odds: 1,65 (för den som vill spela till högre odds finns under 2,5 mål till 2,16) (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365(Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, onsdag 1/1 kl 18:30
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Läs mer: Fler speltips och rekar från Premier League. 
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Manchester United  1,8 williamhill logo 1 000 kr
Oavgjort 3,8 unibet logo 1 200 kr
Tottenham 4,9 comeon logo 3 000 kr
Under 2,5 mål 2,16 betsson logo 1 500 kr
Över 2,5 mål 1,73 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr