Speltips & odds, Champions League: Manchester United – Bayern München 1/4

Emil Jakobsson Publicerat: 31 mars 2014
Inför Champions League Manchester United - Bayern München 31/3 + speltips
Foto: Bildbyrån

Champions League är tillbaka och åtta lag ska bli fyra. Årets succélag Bayern München gästar Premier League stora flopp den här säsongen och frågan är om hemmalaget har något att sätta emot Pep Guardiola och hans manskap hemma på Old Trafford?

När fansen protesterade mot managern David Moyes såg laget till att hjälpa sin manager genom att vinna med klara 4-1 mot Aston Villa.

Segern var dock bara några dagar efter säsongens andra tunga derbyförlust mot City (0-3 den här gången).

United har nu tappat poäng i tre av deras fem senaste hemmamatcher.  Man har samtidigt bara fyra segrar på de tio senaste hemmamatcherna.

Gästande Bayern München fick något överraskande bara 3-3 hemma mot Hoffenheim som ligger nia i Bundesliga. Men man kan ställa sig frågan är hur motivationen var med tanke på att Champions League väntade runt hörnet och att man trots tappet har hela 23 poäng ner till tvåan Borussia Dortmund.

Spelet på bortaplan har annars sett bra ut den här säsongen. Man har hela nio raka segrar med en smått otrolig målskillnad på 28-3.

Spelbolagen felvärderar över-/underspelen

Oddsen på Bayern är för låga för att spela och spelbolagen har samtidigt övervärderat chansen för mål här. Man får till exempel bara runt 1,6 för över 2,5 mål ikväll.

Vi går därför emot bolagen och spelar under 3,0 mål vilket ger pengarna tillbaka om det blir tre mål. Bara en av Uniteds fyra senaste hemmamatcher i CL har gått över tre mål och bara en av deras sex senaste i CL hemma & borta har gått över tre mål.

Två av Bayerns tre senaste bortamatcher i CL har gått under 2,5 mål och bara två av deras sju senaste bortamatcher i CL har gått över tre mål. Med tanke på att detta bara är första mötet lär inget av lagen riskera för mycket offensivt och riskera gå bort sig i defensiven.

Speltips: Under 3,0 mål (pengarna tillbaka vid prick tre mål)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
TV: TV6, tisdag 1/4 kl 20:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Manchester United 7,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 4,75 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Bayern München 1,5 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,3 betway logo 500 kr
Över 2,5 mål 1,65 betsson logo 1 500 kr