Speltips & odds: Inför Swansea – Napoli 20/2

Emil Jakobsson Publicerat: 19 februari 2014

Europa League Swansea Napoli odds & speltipsEuropa League är tillbaka och torsdagen har en riktigt spännande match mellan Swansea och Napoli från Liberty Stadium i Wales. 

Gästande Napoli kommer till matchen fulla av självförtroende efter tre raka matcher med en målskillnad på 8-1 trots att man spelat mot bland annat Milan och Roma. Däremot har spelet inte fungerat lika bra på bortaplan där man bara vunnit en av deras fyra senaste matcher.

Swansea har inte motsvarat den här säsongens förväntningar och har nyligen sparkat sin tränare Michael Laudrup. Man vann första matchen efter det mot Cardiff med 3-0 men efter det har det blivit 1-1 mot Stoke och sedan 3-1 torsk mot Everton. Men man vilade några viktiga pjäser mot Everton vilket är en indikation om att man kommer satsa på den här matchen och kommer med pigga spelare.

På hemmaplan har man visserligen inte alls vunnit så mycket som man borde men man får ofta med sig minst en poäng. På de elva senaste hemmamatcherna har man bara förlorat fyra matcher (sedan har man fyra kryss och tre segrar).

En riktig cuptränare

Men Napoli kommer förmodligen också satsa på att vinna Europa League. Man kommer inte vinna ligan (13 poäng efter Juventus) och har sex poäng ner till fyran Fiorentina. Man har även Rafael Benitez på bänken som vann just Europa League med Chelsea förra säsongen. Han har även vunnit Champions League med Liverpool och är en riktigt cuptränare.

Napoli är det starkare laget och Swansea får som sagt ofta med sig kryss på hemmaplan och kommer till spel med pigga spelare vilket gör att vi tror på krysset här. Napoli kommer vara mer än nöjda med ett kryss i första mötet och 3,4 känns ovanligt högt med tanke på dessa faktorer.

Speltips: Oavgjort
Odds: 3,4 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)
TV: TV4 sport xtra, torsdag 20/2 kl 21:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Swansea 3,4 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 3,4 unibet logo 1 200 kr
Napoli 2,38 williamhill logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 1,83 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Över 2,5 mål 2,05 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr