Speltips / rek, Champions League: Arsenal – Olympique Marseille 26/11

Emil Jakobsson Publicerat: 25 november 2013
Rek, Champions League Arsenal - Marseille 2013
Foto: Bildbyrån

Champions League är tillbaka och vi har helt riktat in oss på dödens grupp idag och i det här speltipset har vi tittat närmare på mötet mellan Arsenal och Olympique Marseille från Emirates Stadium.

Med två omgångar kvar av gruppspelet toppar Arsenal gruppen men bara tre poäng före Dortmund och Napoli vilket betyder att inget är klart än.

Arsenal har efter sin otroliga start förlorat tre av deras sju  senaste matcher. Visserligen mot Chelsea, Manchester United och Dortmund. Under samma period har man samtidigt vunnit mot bland annat Liverpool och Dortmund så det är en väldigt tuff period man har bakom sig med många toppmatcher.

Nu senast slog man årets stora utropstecken i Premier League Southampton med 2-0 och på hemmaplan har man vunnit sju av de nio senaste matcherna.

Marseille har just nu två raka ligasegrar bakom sig men innan det hade man sju raka matcher utan seger och sex av dem var förluster. På bortaplan har man bara vunnit två av de åtta senaste matcherna.

1,25 är inte nog högt för spel

En seger för hemmalaget ger bara oddset 1,25 men vi ser det bästa spelvärdet i att Arsenal håller nollan.

Arsenal har hållit nollan i fyra av deras sex senaste matcher. De matcherna man släppte ni mål var mot Chelsea (två) samt Manchester United (ett). Marseille brukar visserligen oftast göra mål men det är stor skillnad på franska ligan och laget som toppar Premier League. Visserligen har de två segrar bakom sig men formen på lite längre sikt är usel och man har absolut ingenting att spela för då man ligger sist i gruppen med noll poäng.

Innan Marseilles seger nu senast i ligan hade man gjort 0,87 mål i snitt på de senaste åtta bortamatcherna. Mot ett topplag som Arsenal blir det betydligt tuffare.

Senast lagen möttes var i Marseille, då vann Arsenal med 2-1 och den här gången har dem hemmaplan och Marseille har inget att spela för.

Här kommer Arsenal med andra ord både ha motivationen och kvalitén för att vinna och vi tror man grundlägger segern med att hålla nollan.

Riskfritt spel på Champions League

Betway erbjuder 500 kr riskfritt spel på valfri match, bli kund idag.

Speltips: Arsenal håller nollan
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (Slutspurt på kampanjen, 1 000 kr bonus + 500 kr presentkort på sportresor)
TV: TV6, tisdag 26/11 kl 20:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Läs mer: Fler speltips och rekar från Champions League. 
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Arsenal 1,25 williamhill logo 1 000 + 500 kr
Oavgjort 7,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Marseille 15,0 500 kr
Under 2,5 mål 2,38 williamhill logo 1 000 + 500 kr
Över 2,5 mål  1,64 betsson logo 1 500 kr