Speltips / rek, Everton – Tottenham 3/11

Emil Jakobsson Publicerat: 2 november 2013
Tottenham speltips och rek
Foto: Bildbyrån

Viktiga poäng står på spel i toppen när Everton tar emot Tottenham. Allt talar för en väldigt jämn match och det skiljer bara en poäng mellan lagen i tabellen. 

Everton har fått en fin start på säsongen med 18 inspelade poäng på nio matcher. Hemma på Goodison Park har man fura segrar och ett kryss den här säsongen och frågan är om Tottenham blir det första lagen den här säsongen att besegra dem där?

Everton har vunnit tre av de senaste fem matcherna men båda förlusterna kom som sagt på bortaplan.

Senast lagen möttes blev det som sagt oavgjort och det har varit väldigt jämnt mellan dessa lag de senaste åren men Everton har ett visst övertag. De har vunnit tre, förlorat en och spelat två oavgjorda de tre senaste säsongerna mot just Tottenham.

0,56 insläppta per match

Tottenham är väldigt formstarka just nu och inte minst försvaret fungerar klockrent. Man har fyra raka segrar bakom sig även om den senaste nu mot Hull kom först efter straffar. På deras elva senaste matcher har man nio segrar, en förlust och ett kryss.

Försvarsspelet fungerar som sagt bra och man har hållit nollan i tre av deras fyra senaste matcher samt åtta av de senaste elva. Man snittar 0,56 insläppta mål per match i Premier League.

Det betyder även bara en av deras nio matcher den här säsongen har gått över 2,5 mål. Everton är inte lika täta men där har i alla fall fyra av nio gått under 2,5 mål och mot ett lag som Tottenham borde de bli ont om målchanser. Just när Tottenham är bortalag har ingen av deras ligamatcher den här säsongen gått över 2,5 mål och snittet ligger på 1,25 mål per match.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
 Everton  2,5 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort  3,4 titanbet logo 1 000 kr
 Tottenham  3,05 comeon logo 1 000 kr
Under 2,5 mål  1,83 bwin logo 1 000 kr
Över 2,5 mål  2,05 williamhill logo 1 000 kr

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (Hämta din bonus här)
TV: Viasat Fotboll, söndag 3/11 kl 14:30
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo