Speltips / rek, NHL: St. Louis Blues – Chicago Blackhawks

Emil Jakobsson Publicerat: 9 oktober 2013

NHL rek och speltipsVi har tittat närmare på NHL-mötet och hittat en vinnare när St. Louis Blues tar emot de regerande mästarna Chicago Blackhawks.

Chicago Blackhawks vann som sagt Stanley Cup förra säsongen men det är inte alltid en fördel under inledningen av kommande säsong. Allt för ofta ser vi de regerande mästarna spela relativt dålig hockey de första veckorna.

Chicago inledde med att slå Washington på hemmmais med 6-4 men föll nu senast borta mot Tampa Bay efter straffar.

För St. Louis blir det här den tredje raka hemmamatchen och de två första har man vunnit relativt enkelt med 4-2 respektive 7-0 mot Nashville och Florida.

Senast lagen möttes vann St. Louis med 3-1, även då som hemmalag. Ser vi lite längre tillbaka i tiden har hemmalaget vunnit 14 av de senaste 19  matcherna mellan dessa lag.

St. Louis har samtidigt en grymt het målvakt. Jaroslav Halak höll nollan sist och har just nu ett målsnitt på ett mål per match och en räddningsprocent på 95,9 efter två matcher.

Chicagos målvakt Corey Crawford har fått en betydligt tuffare start med sex insläppta mål på de två första matcherna och en räddningsprocent på 87,5.

Spel: St. Louis Blues inkl OT/SO
Odds: 1,82 (Jämför alla odds här)
Bolag: Nordicbet ( 1 000 kr bonus)
TV: Viasat Hockey, 02:05
Fler NHL-speltips.

Unik bonus för våra besökare

Visst har ni inte missat att TitanBet erbjuder våra besökare en unik bonus på 500 kronor?
Hämta din bonus här.