Speltips / rek: Sunderland – Liverpool 29/9

Emil Jakobsson Publicerat: 29 september 2013
Premier League rek, Liverpool
Foto: Bildbyrån

Liverpool startade säsongen grymt starkt men har nu tre raka matcher utan en seger och frågan är om den sviten förlängs eller bryts nu under söndagen när man gästar Sunderland? Vi har hur som helst hittat ett spel vi tror på i det här mötet.

Liverpool toppade Premier League efter att man bland annat slagit Manchester United. Men sen kom krysset borta mot Swansea, förlusten hemma mot Southampton och nu senast förlusten borta mot United i ligacupen med 1-0. Trots de svaga resultaten tror vi att Liverpool studsar tillbaka idag.

Sunderland slog Peterorough som spelar i League One med 2-0 nu senast i ligacupen men mot bättre motstånd har det gått sämre. Man har ett kryss och fyra förluster på de fem första matcherna vilket gjorde att lagets manager Paolo Di Canio fick sparken. Deras spel har varit allt annat än bra vilket tre gjorda och elva insläppta mål är ett tydligt kvitto på.

Senast lagen möttes vann Liverpool med 3-0 efter att bland annat Luis Suarez som ni är tillbaka gjort två mål. Lägger man ihop saker som Sunderlands usla form och nysparkade tränare med Liverpools uppåtgående trend och fina resultat tidigare under säsongen känns 1,73 som ett givet spel.

Speltips: Liverpool
Odds: 1,73
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kronor bonus)
Missa inte: Hela 2 000 kronor bonus från Betsafe, den högsta bonusen någonsin från dem.
Fler odds: Jämför alla odds på matchen här.
TV: Viasat Fotboll
Avspark: Söndag 29/9 17:00
Lästips: Lucas Leiva efter Liverpools senaste förlust och inför matchen mot Sunderland. Läs här.