Speltips / rek, Superettan: GIF Sundsvall – Falkenbergs FF

Emil Jakobsson Publicerat: 7 oktober 2013

Speltips / rek, superettanMåndagen har ett tunt spelschema men vi har hittat ett intressant spel från toppmötet i Superettan mellan Falkenberg och GIF Sundsvall.

Inför matchen toppar Falkenberg tabellen, fem poäng före trean Sundsvall. Men ser vi till lagens inbördes möten är det fördel kvällens hemmalag. Sundsvall har nämligen vunnit tre raka och har ingen förlust på de fem senaste mot just Falkenberg.

Ser man till formen har Sunsdvall två raka kryss bakom sig (Hammarby & Värnamo).  På de fem senaste matcherna har man bara skrapat ihop sex poäng (tre krys, en seger, en förlust).

Falkenberg däremot har vunnit fyra av deras fem matcher och offensiven fungerar bra, de har gjort åtta mål på de senaste tre matcherna.  Falkenberg kan spelas till ca 2,8-3,1 och hemmalaget till ca 2,1-2,35.

Men vi väljer att satsa våra pengar på överspelet här. Falkenberg har som sagt gjort mycket mål på sina senaste matcher och ser vi totalt har 16 av Falkenbergs 26 matcher gått över 2,5 mål. Sundsvalls hemmamatcher brukar samtidigt ofta gå över linan, hela 9 av 13 matcher har gått över 2,5 mål.

Ser vi till deras inbördes möten har de fyra senaste gått över 2,5 mål och det har blivit 4,75 mål i snitt per match.

Spel: Över 2,5 mål
Odds: 1,61 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Nya kunder får hela 2 400 kronor)
TV: Tv4 sport, 19:15

Betsafe har högst odds på vårt speltips. Just nu får nya kunde hela 2 400 kronor bonus.
 Hämta dina pengar här