Speltips / rek: Swansea – Liverpool 16/9

Emil Jakobsson Publicerat: 15 september 2013
Premier League rek, Liverpool
Foto: Bildbyrån

Den fjärde omgången av Premier League avslutas med mötet mellan Swansea som överraskade många förra säsongen och årets stora positiva överraskning Liverpool. Om Liverpool tar poäng under måndagskvällen behåller man förstaplatsen och Seansea hoppas givetvis på en ny trepoängare efter senaste segern. 

Även om Swansea ligger på en nedflyttningsplats ska man inte dra för stora växlar av det eftersom de bara spelat tre matcher och mot väldigt tufft motstånd. De inledde med att förlora mot Manchester United och Tottenham innan man slog West Bromwich med 2-0 nu senast.

Gästande Liverpool har startat väldigt start genom att vinna sina tre första matcher (Stoke, Aston Villa och Manchester United).

Ser man på förra säsongens möten slutade mötet i Wales 0-0 men när Liverpool var hemmalag lyckades de vinna med hela 5-0. Men faktum är att Swansea har två segrar och två kryss på de fem senaste mot Liverpool.

Men vi har siktat in oss på underspelet vilket inte är speciellt vanligt i vanligtvis målglada Premier League. På lagens två senaste möten i Swansea har det bara blivit totalt ett mål och tre av lagens fem senaste matcher mot varandra har gått under 2,5 mål.

Swanseas två senaste matcher i Premier League har gått under 2,5 mål och samtliga tre matcher för Liverpool har gått under 2,5 mål. Faktum är att alla Liverpools matcher slutat 1-0.

Liverpool är det bättre laget men eftersom det är bortaplan kommer de spela mer försiktigt jämfört med hemma på Anfield och vi tror på underspelet. Resultat som 0-1, 1-1 eller 0-2 känns väldigt troliga.

Spel: Under 2,5 mål
Odds: 1,8 (Jämför alla odds här)
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kronor bonus)
Fler bonusar: Missa inte vår bonusguide, maximalt med bonuspengar.
TV: Viasat Fotboll, måndag 21:00
Fotbollsresor: Boka din fotbollsresa till England här.

Tips på gratis livestreams på Bet365 närmaste dagarna:
Söndag 20:45 Sampdoria – Genoa
Söndag 21:00 Real Betis – Valencia
Måndag 20:45 Parma – Roma
Måndag 22:00 Athletic Bilbao – Celta Vigo
Öppna konto här för att se matcherna gratis