Speltips/rek & odds: Napoli – Genoa 24/2

Emil Jakobsson Publicerat: 24 februari 2014

Napoli speltips & odds GenoaHelgen är över men Serie A har två matcher schemalagda under måndagen och vi har tittat närmare på mötet Napoli – Genoa där vi även hittat ett bra speltips.

Napoli reste till södra Wales tidigare under veckan för ett möte mot Swansea i Europa Leauge. Men gjorde sin plikt och fick med sig ett oavgjort resultat inför returen hemma i Italien. Innan den matchen hade man tre starka segrar bakom sig mot Roma, Milan och Sassuolo med en målskillnad på 8-1.

Benitez har även fått försvarsspelet att fungera riktigt bra, eller vad sägs om ett insläppt mål på de fyra senaste matcherna?

På hemmaplan har man sju segrar och en oavgjord på de åtta senaste. Det kan man jämföra med Genoa som innan deras seger mot bottenlaget Livorno hade fem raka bortamatcher utan seger.

Oddset för att Genoa ska förlora är inte spelbart enligt oss, runt 1,3 lockar inte med tanke på Napolis spel i Europa League. Däremot lockas vi av spelet att Napoli håller nollan som betalar betydligt bättre. Deras defensiv fungerar som sagt riktigt bra just nu samtidigt som Genoa inte har de där riktigt offensiva hoten.

De har blivit nollade i två av deras fyra senaste bortamatcher och de två senaste gångerna man mött just Napoli har det slutat med förlust 2-0.

Speltips: Napoli vinner och håller nollan
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)
TV: TV4 Sport xtra & Bet365, måndag 24/2 kl 21:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Se matchen gratis!

Bet365 sänder matchen gratis för alla kunder. Saknar du konto kan du hämta din bonus här.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Napoli 1,3 titanbet logo 1 000 kr
Oavgjort 5,0 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Genoa 12,0 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,15 williamhill logo 1 000 kr
Över 2,5 mål 1,7 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr