Speltips/rek & odds: Osasuna – Malaga 10/3

Emil Jakobsson Publicerat: 9 mars 2014

Osasuna - Malaga rekar och odds 10 mars 2014Bara tre ynka poäng skiljer Osasuna från gästande Malaga när man ställs mot varandra under måndagskvällen. Båda lagen vill distansera sig från botten av tabellen och en seger skulle betyda väldigt mycket för båda lagen.

Nu senast förlorade Osasuna med 2-0 borta mot Levante men omgången innan det skrällde man rejält när man slog trean Atlético Madrid med hela 3-0. På de fyra senaste matcherna har man två segrar, en oavgjord och en förlust.

Ser man till deras spel hemma på Estadio El Sadar har man tre segrar på de fem senaste och en av de två förlusterna var mot Real Madrid.

Osasuna har även fördel sett till inbördes möten den här säsongen. Man vann bortamötet mot Malaga tidigare under säsongen i ligan med 1-0 och när man sedan möttes i Copa del Rey i december gick man vidare på grund av fler bortamål efter 1-1 hemma mot Malaga och sedan 3-3 på bortaplan.

Två mål på fem matcher

Malaga har en väldigt tung säsong just nu och har fem raka matcher utan seger (tre förluster och två oavgjorda). Man är dessutom bara seriens 18:e bästa bortalag med en ynka seger på 13 matcher den här säsongen. Värt att notera är även att de bara lyckats göra två mål på de fem senaste bortamatcherna.

Räknar man med cupspelet har Malaga en seger, sju kryss och sju förluster på bortaplan. Det kan bli målsnålt är men 1,6 känns aningen lågt och vi lockas istället av 2,35 på hemmalaget.

De har bättre form och har spelat bra mot Malaga tidigare under säsongen samtidigt som Malaga har stora problem på bortaplan och är formsvaga.

Speltips: Osasuna
Odds: 2,35 (Jämför alla odds)
Bolag: Winner (Nya kunder får 250 kr gratisspel)
TV: Cmore Fotboll, måndag 10/3 kl 20:00
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Osasuna 2,35 titanbet logo 1 000 kr
Oavgjort 3,3 williamhill logo 1 000 kr
Malaga 3,45 betsson logo 1 500 kr
Under 2,5 mål 1,6 betway logo 500 kr
Över 2,5 mål 2,4 unibet logo 1 200 kr