Speltips: NHL

Emil Jakobsson Publicerat: 9 februari 2021

Här hittar du alltid aktuella speltips på NHL 2021 – världens största ishockeyliga, utan minsta konkurrens. Våra rekare analyserar matcherna på djupet, värderar oddsen och levererar betting tips av största värde. 

Här kan du betta på NHL

Våra favoriter till spelbolag för den som tycker om att betta på NHL. Observera att listan kan uppdateras beroende på hur vi anser att sidorna utvecklas och när det kommer nya operatörer till marknaden.

Betsson
100% - 500 kronor

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
4.9
Betyg
Hämta bonus!
LeoVegas
Få 100 kr gratisspel direkt utan omsättningskrav

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.sespelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Fantastisk
Recension
4.9
Betyg
Hämta bonus!
Lucky Sports
Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
4.8
Betyg
Hämta bonus!

Speltips på NHL

En av många anledningar till varför Spelbloggare.se blivit så pass populära är att vi med varit så pass framgångsrika med våra speltips på NHL under åren. Faktum är att det var en av de första ligor vi börjare erbjuda betting tips på, för att sedermera växla upp och ge vår produkt större bredd.

Men likadant är det fortfarande: du som letar efter speltips till nattens NHL, den letar bäst hos oss. Våra speltipsare som bevakar ligan har mångårig erfarenhet från att reka densamma och under åren visat upp fina resultat.

NHL-odds

Man kan även finna de senaste oddsen på NHL-matcher i våra speltips. Det innebär att du kan hitta marknadsbästa odds på just det spel du är lockad av, utan att behöva rygga vårt speltips. Utöver de bästa oddsen på NHL får man också gedigna införrapporter om förutsättningar, skador och allt inför matcherna.

Vad du hittar hos oss:

  • Spelschema i NHL
  • Högsta oddsen inför matcherna
  • Streaming
  • Betting Tips på NHL
  • Nyheter

Och det är bara en liten del av vårt totala utbud.

Om NHL

Även kallat National Hockey League, är NHL ishockeyns diamant – med de allra bästa spelarna från alla världens hörn. Totalt innefattar serien 31 klubbar, varav 24 av dessa är amerikanska och resterande 7 kanadensiska. Vad man tampas om? Stanley Cup-titeln.

NHL är uppdelat i dubbla konferenser, alltså serier, vilka är Eastern Conference respektive Western Conference. Någonting som gör ligan unik är att inga lag riskerar åka ur den, att den på så sätt är statisk. Anmärk väl dock att seriens utformning har förändrats vid ett antal tillfällen och att det möjligen också skulle kunna hända i framtiden.

En annan sak som skiljer NHL åt från exempelvis SHL är att en vinst i det förstnämnda alltid, oavsett om det är under ordinarie tid, förlängning eller straffar, ger två poäng istället för tre.

Detta kan påverka hur lagen reagerar under slutspurten av specifika matcher, om det står oavgjort på tavlan. Att spela på kryss när det passar, kan också vara ett smart tillvägagångssätt om man vill bli framgångsrik i sitt tippande på NHL.

Våra betting tips på NHL

Utöver betting tips inför enskilda NHL-matcher, finns det flera tips och trix man kan ha i bakhuvudet när man ska tippa – oavsett om det är med hjälp av våra specifika rekar eller ej. Man kan förstås kika in vår Spelskola men det finns en del andra faktorer som särskilt spelar in när det handlar om National Hockey League.

Ur svensk synvinkel är detta extra betydelsefullt; starttiderna. Eftersom dessa ofta är mitt i natten, kan det vara svårt att följa matcherna på tät regelbunden basis – och då blir vikten av statistik extra stor. Hemma-/bortastatistiken är inte sällan mer relevant att titta på än statistiken över det stora hela.

Någonting som därutöver varit framgångsrikt för våra rekare är att mer ofta – än tvärtom – tipsa om underdogs, alltså laget som anses ha minst chans att vinna matchen. Favoriterna tenderar att bli nedspelade rejält, vilket är relevant för betting i det stora hela, men NHL i synnerhet.

Med det sagt finns det förstås matcher där favoriten kan vara spelbar. Värdet i underdogen är mer av en trend, snarare än en sanning hela tiden.

Och varför detta? Dels är omsättningen extremt hög på matcherna, den är en populär spelmarknad över stora delar av jorden, och även det täta spelschemat som oftast råder spelar in. Form kan således vara mer relevant än normalstyrka. Trender spelar alltid en väsentlig roll.

Tätt matchande sätter också sina spår i spelartrupperna. Finns det risk för trötta ben? Sena skadebesked? Detta bör beaktas och är ett genomgående spel tips från oss gällande NHL.

Senaste nytt – året om

Oavsett om du föredrar att tippa på NHL eller annat skoj, har vi på Spelbloggare alltid någonting som passar just dig. Vår redaktion av speltipsare är mångsidig och kunniga inom respektive område. Letar du efter dagens bästa speltips, rekommenderar vi dig att bokmärka vår startsida för att hålla koll på de senaste tillika bästa tipsen.