Speltips: SHL

Emil Jakobsson Publicerat: 9 februari 2021

Speltips som inte kostar en krona och rekar inför en massa SHL-matcher varje vecka. Precis så bevakar Spelbloggare.se den svenska högstaligan i ishockey för närvarande. Det är det perfekta sättet för dig som spelare att kliva in med bra förutsättningar inför dina spel. Betting på SHL blir helt enkelt roligare med hjälpen du erbjuds.

Här kan du tippa på SHL

Betsson
100% - 500 kronor

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
4.9
Betyg
Hämta bonus!
LeoVegas
100% gratisspel värderat till hela 500 kr

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.17. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se – spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

Fantastisk
Recension
4.9
Betyg
Hämta bonus!
Lucky Sports
Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Fantastisk
Recension
4.8
Betyg
Hämta bonus!

Speltips på SHL

Det finns massvis med ishockey runt om i världen och att inte charmas av NHL på andra sidan Atlanten vore märkligt som hockeyälskare. Nu för tiden är det också mer regel än undantag att det finns en tongivande svensk i NHL-laget du följer, någonting som såklart adderar någonting extra när du sitter och kollar.

Men med det sagt är nära alltid bäst. Borta bra, men hemma är som bekant bäst. Därför satsar Spelbloggare.se alltid stenhårt på sin bevakning av den nationella ishockeyn. Tre Kronor får ofta mycket fokus – som det ska vara – men det är SHL som är den vardagliga godbiten värd att lägga krut på. Hockeyallsvenskan är också en härlig liga att spela på och där levereras det också speltips, men SHL är ändå fokus med huvudsponsorn Betsson i ryggen.

Dessutom finns vi med under hela säsongen när det kommer till SHL. För oss är inte grundserien någon form av serielunk – det finns spelvärde i samtliga omgångar. Det handlar bara om att lokalisera det. Dessutom finns vi med under hela SM-slutspelet och tänker inte ge upp förrän SM-guldet är utdelat.

Häng med oss!

Vi förklarar hur SHL fungerar

14 klubbar medverkar i SHL och de möter varandra vid fyra tillfällen i grundserien, alldeles oavsett var de är placerade. Summa summarum blir det därmed 52 omgångar totalt, innan playin, slutspel samt nedflyttningskval.

Som det ser ut 2021 när topp sex slutspel alldeles oavsett och detta medan de i position 7-10 eventuellt får det. Två av lagen möter varandra i en matchserie, där vinnaren därefter får äran att medverka i slutspelet och slåss om SHL-titeln.

Vilken position man fått i tabellen påverkar också vilket motstånd man ställs mot i den inledande fasen av slutspelet. De med bra position möter de med sämre. Totalt består en matchserie av maximalt 7 matcher. Därmed räcker det med fyra vunna för att sätta spiken i kistan.

SHL Tips idag

För den som älskar betting och sportspel generellt är ishockey en sport som inte ska underskattas. Detta inte minst då det spelas mer matcher inom ishockeyn än inom någon annan sport. Eller vad sägs om 52 omgångar med ishockey redan innan slutspelet ens har inletts i SHL? Det är helt fantastiskt. Genom att besöka oss får du alltid del av de bästa SHL tips idag.

Om du gillar höga odds, snabba spel och möjligheter till varierade spelmarknader är SHL också någonting för dig. Spelbolagsmarknaden är så pass stor nu att det finns massvis med aktörer och ingen vill såklart missa att ha fokus på SHL. Det är trots den största nationella ligan när det kommer till ishockey.

Det finns också många kriterier som kan vara bra för dig att ha koll på när du väljer spelbolag. Insättningsbonus? Hur breda oddsmarknader? Hur höga odds? Finns det bra kundservice? Livebetting? Gör ett smart spelbolagsval och tveka inte att använda våra unika bonusar här på sajten.

Betting Tips för SHL

Genom att ta del av våra betting tips på Sveriges högsta serie i ishockey, SHL, får du välgrundade analyser toppade med tips som vi menar har ett spelvärde. Utan spelvärde inför en match, undviker vi att reka den. Just därför har vi fått ett stort förtroende från de som spelar på SHL och vi besöks av hockey- samt spelfantaster på regelbunden basis.

SHL är unik i svenska mått

Vad som på allvar sätter SHL på kartan i svenska mått mätt är att ligan tillhör världens toppskikt, förstås bakom oruckbara ettan NHL. Det är en stor skillnad från exempelvis Allsvenskan, som haft svårt att sätta avtryck på sportscenen i Europa.

Många spelare slussas direkt från SHL till världstoppen, för att ofta återvända till Sverige i ett senare skede. På många sätt och vis är Swedish Hockey League landets stolthet i sportsektorn. Därför är den också väldigt populär att spela på, inte bara bland svenskar.

Speltips och mycket mer – det är Spelbloggare.se

SHL är en i högen av saker som vi erbjuder på Spelbloggare.se och sajten är perfekt för dig som hela tiden vill se till att ha kött på benen innan det är dags för spel. På sajten finns det dagliga rekar, statistik från alla världens olika hörn, en oddsjämförelse som ser till att du inte spelar till ett för lågt odds hos fel spelbolag och väldigt mycket mer.

Det som är alla bäst är att Spelbloggare.se är vakna året om – varje dag. Helt gratis.