Speltips från SHL hos Spelbloggare.se

Speltips som inte kostar en krona och rekar inför en massa SHL-matcher varje vecka. Precis så bevakar Spelbloggare.se den svenska högstaligan i ishockey för närvarande. Det är det perfekta sättet för dig som spelare att kliva in med bra förutsättningar inför dina spel. Betting på SHL blir helt enkelt roligare med hjälpen du erbjuds.

Annons:
  Öppna ett konto hos SHL:s huvudsponsor, Betsson – Få 2 500 kr bonus
Regler & villkor gäller.

Rekar och speltips på SHL

Det finns massvis med ishockey runt om i världen och att inte charmas av NHL på andra sidan Atlanten vore märkligt som hockeyälskare. Nu för tiden är det också mer regel än undantag att det finns en tongivande svensk i NHL-laget du följer, någonting som såklart adderar någonting extra när du sitter och kollar.

Men med det sagt är nära alltid bäst. Borta bra, men hemma är som bekant bäst. Därför satsar Spelbloggare.se alltid stenhårt på sin bevakning av den nationella ishockeyn. Tre Kronor får ofta mycket fokus – som det ska vara – men det är SHL som är den vardagliga godbiten värd att lägga krut på. Hockeyallsvenskan är också en härlig liga att spela på och där levereras det också speltips, men SHL är ändå fokus med huvudsponsorn Betsson i ryggen.

Dessutom finns vi med under hela säsongen när det kommer till SHL. För oss är inte grundserien någon form av serielunk – det finns spelvärde i samtliga omgångar. Det handlar bara om att lokalisera det. Dessutom finns vi med under hela SM-slutspelet och tänker inte ge upp förrän SM-guldet är utdelat.

Häng med oss!

Spel, betting och rekar på SHL

För den som älskar betting och sportspel generellt är ishockey en sport som inte ska underskattas. Detta inte minst då det spelas mer matcher inom ishockeyn än inom någon annan sport. Eller vad sägs om 52 omgångar med ishockey redan innan slutspelet ens har inletts i SHL? Det är helt fantastiskt.

Om du gillar höga odds, snabba spel och möjligheter till varierade spelmarknader är SHL också någonting för dig. Spelbolagsmarknaden är så pass stor nu att det finns massvis med aktörer och ingen vill såklart missa att ha fokus på SHL. Det är trots den största nationella ligan när det kommer till ishockey.

Det finns också många kriterier som kan vara bra för dig att ha koll på när du väljer spelbolag. Insättningsbonus? Hur breda oddsmarknader? Hur höga odds? Finns det bra kundservice? Livebetting? Gör ett smart spelbolagsval och tveka inte att använda våra unika bonusar här på sajten.

Speltips och mycket mer – det är Spelbloggare.se

SHL är en i högen av saker som vi erbjuder på Spelbloggare.se och sajten är perfekt för dig som hela tiden vill se till att ha kött på benen innan det är dags för spel. På sajten finns det dagliga rekar, statistik från alla världens olika hörn, en oddsjämförelse som ser till att du inte spelar till ett för lågt odds hos fel spelbolag och väldigt mycket mer.

Det som är alla bäst är att Spelbloggare.se är vakna året om – varje dag. Helt gratis.

By