Testa ett nytt spelbolag idag, så vinner du mer pengar!

Emil Jakobsson Publicerat: 10 mars 2015

Wolfsburg BundesligaHar du ett eller två konton hos dina gamla favoriter som du använder dag in och dag ut? Tänk om. Här berättar vi varför ni tjänar pengar på att testa ett nytt spelbolag idag, och det är inte bonusen vi tänker på i första hand.

Väldigt många blir bekväma och hänger kvar vid samma spelbolag väldigt länge. Men faktum är att man förlorar pengar genom att göra detta.

Anledningar, därför borde ni testa ett nytt spelbolag idag

Bättre odds:
Alla spelbolag värderar olika matcher på olika sätt. Det finns inget bolag som alltid har bäst odds på allting, genom att ha konto hos flera odds kan man säkerställa att man alltid spelar sina spel till marknadens bästa odds och genom det maximerar vinsterna från spelbolagen.

Vi har en utmärkt tjänst för att jämföra och hitta de bästa oddsen, det är absolut inte ovanligt att oddsen för en favorit kan sträcka sig mellan 1,7 – 2,0 och en underdog mellan 3,5 – 4,5 beroende på vilket spelbolag man lägger sitt spel hos.

Bonusen skadar verkligen inte
Nästan alla spelbolag erbjuder generösa bonusar eller gratisspel till nya kunder. Även om det inte är nyckeln till långsiktiga vinster men en bonus kan verkligen kickstarta ens vinster. Med bonuspengar kan man satsa på spel med högre odds som genererar större vinster eftersom man inte riskerar att förlora sina egna pengar.

Fler typer av spel?
Olika bolag har olika breda utbud av både matcher och vilken typ av spel de erbjuder. Vissa bolag kanske har fler odds än andra på ishockey, andra kanske har överlägset flest handikappspel. Genom att ha konton hos flera spelbolag är det större sannolikhet att ni hittar precis det spelet ni är på jakt efter.

Tips: Har ni hunnit testa dessa spelbolag än?

Namn Bonus

1 000 kr 
 500 kr gratisspel
 1 000 kronor
 Exklusiv bonus: 1 200 kr, ange bonuskod SBLOGG
 1 000 kr bonusspel

1 000 kr 
100 kr utan krav på insättning, sätt in 200, spela för 800 kr
 Förhöjd bonus: 1 250kr
1 000 kr
500 kr

 

 

Vill ni se ännu fler bonusar? Ni hittar samtliga insättningsbonusar här i en smidig lista.