Långtidsspel, VM 2014: Grupp F

Spelbloggare Publicerat: 28 maj 2014

Speltips fotbolls-VM 2014VM i Brasilien är nära nu. Här bjuder vi på ett långtidsspel från ”drömgruppen”.

Vi blickar mot grupp F, bestående av Argentina, Iran, Bosnien-Herzegovina och Nigeria. Som ni ser, en drömlottning för Argentina som borde springa hem den här gruppen utan några som helst problem, men 1,24 gånger pengarna lockar inte – framförallt inte som ett långtidsspel.

Argentina, med Alejandro Sabella på tränarposten, har en av de mest offensiva trupperna i VM och mäktar med världsklasspelare som Agüero, Messi, Higuaín och Di María. Mycket troligt att just dessa får plats i startelvan tillsammans.

Faktum är att konkurrensen längst fram är så tuff att självaste Tevez, trots sina 19 mål i Juventus, lämnas utanför truppen.

Tio mål de tre senaste

Laget har gjort tio baljor på de tre senaste tävlingsmatcherna. I kvalspelet snittade man ~2,2 mål per match – och det var mot klart bättre motstånd än det man möter i VM-gruppen. Mot Iran kan det bli proppen ur, milt sagt.

I gruppspelet VM 2010 blev det sju mål framåt. Då stod Sydkorea, Grekland och Nigeria som motståndare. I den gruppen kom Argentina etta och Nigeria, som även är i samma grupp nu, sist. Här ska afrikanerna ha ganska bra chans att avancera. Tydlig klasskillnad på grupperna.

Ja, det luktar målkavalkader. Håller ni inte med?

Argentina över 7,5 mål i gruppspelet (tre matcher) till 1,90 är bra och testas med en högre insats. Spelet hittas under fliken ”VM Lagspel” på Betsson.

Speltips: Argentina över 7,5 mål i gruppspelet
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (Nya kunder får 1 000 kr bonus)
Läs mer: Allt inför fotbolls-vm 2014
Skrivet av: Emil Jakobsson