NHL-speltips: Chicago – Los Angeles

Emil Jakobsson Publicerat: 7 juni 2013

Speltips, Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings

Chicago Blackhawks lyckades med det som verkade omöjligt. Los Angeles Kings hade nämligen 15 raka segrar på hemmaplan den sviten lyckades Chicago bryta. Nu väntar en match uppe i Chicago och Kings har kniven mot strupen, en förlust och säsongen är slut för de regerande mästarna. 

Det mesta talar för Chicago just nu. Man har 3-1 i matcher och nu väntar en hemmamatch, något som gör dem till stora favoriter. Under grundserien spelade man 18-3-3 på hemmaplan och under slutspelet har man vunnit åtta av nio matcher.

Los Angeles som är urstarka på hemmaplan (19-4-1 under grundserien och åtta av ni under slutspelet) är inte alls lika bra på bortaplan. Under grundserien vann man bara åtta av 24 matcher och under slutspelet är siffran en av åtta.

Tips: Betsafe är bäst i Sverige på NHL-spel. Utnyttja deras unika bonus för våra besökare, 1 300 kronor för nya kunder.

Då Chicago dessutom lyckades knäcka dem i deras egen borg har de nog tappat mycket energi och tro på sig själva. Frågan är om de ens själva tror att de kommer vinna tre raka mot Chicago?

Ser man historiskt har Kings bara vunnit tre av de tolv senaste matcherna i Chicago och inget talar för att de kniper en till i natt. Vi väljer även att avstå inklusive OT då inget av de här lagen har någon större vana av att tvinga fram förlängningar.

Spel: Chicago Blackhawks
Odds: 1,92
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kronor bonus)
Fler odds: Jämför alla odds här
Fler bonusar: Missa inte vår bonusguide
TV: Viasat Hockey, 02:05