NHL-speltips, final 3: Boston – Chicago

Emil Jakobsson Publicerat: 17 juni 2013

Stanley Cup speltips, Boston Chicago 2013

De två inledande matcherna gick till förlängning och när serien vänder till Boston för två matcher står det 1-1 mellan lagen. Nu är frågan om hemmastarka Boston kommer koppla ett grepp om finalserien eller om Chicago lyckas svara efter den senaste förlusten?

Chicago dominerade verkligen i inledningen av match två mot Boston men tappade sedan sin fart och i förlängningen var Boston det bättre laget och lyckades även avgöra matchen. Frågan är om stora, tunga Boston börjar få ner farten på det annars väldigt snabba Chicago?

Passa på: Betsson har en sommarbonus på hela 1 500 kronor, hämta dina pengar här

Noterbart inför final tre är att Boston har vunnit sex raka hemmamatcher samt att Chicago bara vunnit tre av sju bortamatcher under slutspelet.

Inför finalen fanns det många frågetecken runt Bostons power play som blev nollade under hela serien mot Pittsburgh. Mot Chicago har man gjort ett mål på två matcher samtidigt som man har sex raka matcher utan något insläppt mål i box play (totalt 21 box play).

Chicago har dessutom kört fast och bara gjort ett mål i numerärt överläge på de senaste åtta matcherna (24 power play).

Rask spelar på en egen nivå
Vi väljer att spela på Boston i natt som borde fått med sig en hel del energi efter de lyckats sno en vinst i Chicago och genom det tagit över hemmaplansfördelen.

Även om Corey Crawford varit otroligt bra i Chicagos mål spelar Bostons Tuukka Rask på en helt egen nivå. På hans sju senaste matcher har han räddat hela 254 av 262 skotten vilket ger honom en räddningsprocent på hela 96,94.

Helt otroligt.

Spel: Boston inkl OT
Odds: 1,8
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1000 kronor)
TV: TV10 och Viasat Hockey
Nedsläpp: 02:00

Fler odds: Jämför oddsen här
Fler bonusar: Hämta din insättningsbonus här