NHL-speltips: Pittsburgh Penguins – Boston Bruins

Emil Jakobsson Publicerat: 3 juni 2013

nhl speltips Pittsburgh - Boston

Boston Bruins är ett riktigt bra slutspelslag och de visade dem nu senast mot Pittsburgh Penguins när man lyckades vinna med 3-0 på bortaplan. I natt väntar match två och även den spelas i Pittsburgh och spelbolagen har kört ner oddset på hemmaseger i botten, trots förlusten nu senast.

Väljer man att spela på hemmalaget inklusive eventuell förläning är oddset nere på 1,5 och för dubbelchansen 1X erbjuds bara runt 1,25. Jag håller delvis med spelbolagen, Pittsburgh är favoriter men inte så här tunga favoriter. Vi har istället hittat ett handikappspel som vi tror på, nämligen Boston Bruins +1 som erbjuds till hela 1,83 hos Bet365.

Tips: Betsson erbjuder våra besökare en unik bonus på 1 200 kronor. Passa på innan erbjudandet går ut.

Formstarka efter magisk vändning
Första matchen mellan lagen slutade som sagt 3-0 till Boston och efter en svag start på slutspelet mot Toronto spelade Boston upp sig mot New York Rangers.
Mycket startade i den starka vändningen man gjorde mot Toronto i den sjunde och avgörande matchen. Man låg under med tre mål i den tredje perioden men vände och vann.

Om man räknar in den matchen har de just nu vunnit sex av de sju senaste matcherna och med en målskillnad på 24-14.

Även Pittsburgh är som sagt starka men om jag erbjuds +1 i handikapp på Boston till 1,83 tar jag det varje dag i veckan. Det betyder att vi vinner pengar vid seger eller kryss och får pengarna tillbaka om de bara förlorar med ett mål.  Det är först om Pittsburgh vinner med två eller fler mål som vi förlorar vårt spel.

Spel: Boston Bruins +1 mål
Odds: 1,83
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1000 kronor)
TV: Viasat Hockey, 02:05
Jämför odds: Här hittar ni alla odds till matchen
Fler bonusar: Testa ett nytt spelbolag, vi har listat alla bonusar