NHL-speltips: Pittsburgh Penguins – New York Rangers

Emil Jakobsson Publicerat: 5 april 2013

Speltips NHL Pittsburgh - New York Rangers
Fredag och helg brukar betyda NHL för många och vi har hittat ett intressant spel till det spännande mötet mellan Pittsburgh och Rangers.

Pittsburgh som toppar den östra konferensen hade 15 raka segrar innan man nu förlorat två stycken. I natt är man tillbaka på hemmaplan för att ta emot ett Rangers som inte alls fått det att stämma den här säsongen. Rangers ligger just nu på den sista slutspelsplatsen och man har förlorat fem av de tio senaste matcherna.

Lagen möttes så sent som natten mot torsdag och då lyckades Rangers vinna med hela 6-1. Vi kan med andra ord räkna med att Pittsburgh kommer göra allt för att ta revansch.  Pittsburgh är det bättre laget och innan Rangers seger i onsdags hade Pittsburgh sju raka segrar mot just Rangers.

Ser man till lagens möten i Pittsburgh har Rangers bara vunnit sex av de 22 senaste.

Pittsburgh saknar givetvis Crosby men men har fler andra riktigt bra spelare, men har även några nya spelare som måste visa sig från sin bästa sida för att visa att laget gjorde rätt som satsade på dem.

Ingen information som kanske väger speciellt tungt i den här reken men intressant kuriosa är att Rangers bara vunnit en av deras sju senaste fredagsmatcher.

Spel: Pittsburgh inkl OT/SO
Odds:  1,74
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1000 kr bonus)
Fler odds: Jämför alla odds här
Fler bonusar: Läs vår bonusguide här.
TV: Viasat Hockey
Nedsläpp: 01:00