Rek, Allsvenskan: BK Häcken – AIK 22/7

Emil Jakobsson Publicerat: 21 juli 2013
Speltips Allsvenskan
Foto: Zdenko Zivkovic

Det var ett tag sedan Adrian lämnade ett speltips här men nu är han tillbaka och siktar givetvis på minst sex raka vinster även den här gången. Nu har han hittat ett spel i omgång 17 av Allsvenskan och mötet mellan BK Häcken och AIK.

Häcken har haft ett tufft spelschema senaste tiden och formen är absolut inte på topp. 2-2 i torsdags borta mot Sparta Prag är dock helt okej men laget har två raka nederlag i Allsvenskan. 1-0 förlust senast mot Kalmar FF och matchen innan det 2-0 borta mot just AIK.
Mohammed Ali Khan saknas i mittförsvaret vilket är ett stort avbräck. Bästa målskytt i Häcken är El Kabir på tio gjorda mål men han verkar ha en måltorka.

Formstarkast i Allsvenkan

AIK har verkligen fått igång sitt anfallsspel och är inne i en riktigt bra form då man har skrapat ihop 16 poäng på det senaste sex matcherna. Just nu är man Allsvenskans formstarkaste lag. Truppen ser väldigt bra ut till dagens match och det är endast Alexander Milosévic som saknas pga ett rött kort förra matchen mot Syrianska, en match man vann tack vare två fina mål av målskytten Kennedy Igboananike.

AIK ska ha en väldigt bra chans att vinna idag. För två veckor sedan slog man självaste Häcken på Friends Arena och det var en match som AIK dominerade fullständigt (jag tror häcken endast hade ett avslut på mål).

Spel: 2
Odds: 3.10
Bolag: Bet365 (Nya kunder får 1 000 kronor)
Fler odds: Jämför alla odds här
Fler bonusar: Här hittar ni alla aktuella insättningsbonusar

Tips: Sugen på de riktigt stora pengarna? Ta hjälp av våra casinobonusar och satsa på storvinsten under sommaren.
Gästtips från Adrian Clintholt, Adriansspeltips.blogg.se