Rek: NBA-final 7, Miami Heat – San Antonio Spurs

Emil Jakobsson Publicerat: 20 juni 2013
Speltips NBA final Miami - Spurs
Foto: Keith Allison

I natt ska det äntligen avgöras. Det är dags för den sjunde och helt avgörande NBA-finalen mellan de regerande mästarna Miami Heat och San Antonio Spurs som vann senast 2007.  TV10 sänder med svenska kommentator med start 03:00 och vi har hittat ett spel vi tror på.

Spurs hade ledningen med 3-2 i matcher och hade även ledning med tio poäng när den fjärde quartern startade. Men Miami kom tillbaka och LeBron James visade vägen och tvingade fram en förlängning där Miami var starkare och tvingade fram en sjunde match.

Även i natt har Miami hemmaplan men Spurs har vunnit en av tre på bortaplan mot Miami nu under finalserien och nu senast tvingade man som sagt fram förlängning.

Hemmalaget är 14-3 i final sju
Noterbart är även att de två första finalerna var täta och gick under linan men sedan har de fyra senast gått över linan och mycket talar för det även i natt. När Miami spelar med en dags vila är överspelet 15-5-1 på deras 21 senaste matcher.

Nu när LeBron vaknat (totalt 32 poäng, 11 assist och 10 returer) kan det mycket väl bli höga siffror, han stod till exempel för 18 poäng i den sista quartern när Miami hämtade in underläget.

En annan intressant vinkel är att hemmalaget vunnit 14 av de senaste 17 final sju. Handikappet för Spurs är satt till +6 och linan för över/under är 189,5 av de flesta bolag.

Spel: Över 189,5 poäng
Odds: 1,94
Bolag: ComeOn! (Nya kunder får 400% bonus)
TV: TV10
Uppkast: 03:00

Fler odds: Jämför alla odds här
Fler bonusar: Hitta din insättningsbonus här