Rek, NHL: Detroit Red Wings – Chicago Blackhakws

Emil Jakobsson Publicerat: 27 maj 2013

NHL speltips Detroit - Chicago

En match står på spelschemat från NHL i natt och vi har ett intressant speltips till drabbningen mellan Detroit och Chicago.

Nattens hemmalag, Detroit, leder serien med 3-2 i matcher men förlorade med hela 4-1 nu senast på bortaplan. Men man har vunnit båda sina hemmamatcher under serien mot Chicago med 2-0 respektive 3-1.

Chicago är som sagt pressade att vinna två raka nu. Man lyckades vinna första matchen mot Detroit men efter det har man som sagt förlorat tre raka. En nyckel till att man lyckades vinna nu senast var att ens powerplay som blivit nollat i tre raka matcher trots nio försök lyckades göra två mål på tre försök.

Ska man vinna i natt måste man fortsätta spela bra i både powerplay och boxplay.

Siktar på underspelet
Vi väljer istället att sikta in våra pengar mot underspelet. Båda matcherna i Detroit har som sagt gått under linan och ingen av de fem första matcherna mellan lagen har gått över linan.

Ser man över lite längre period har bara en av de tio senaste matcherna mellan lagen gått över linan. Däremot har det vid flera tillfällen blivit precis fem mål vilket gett pengarna tillbaka.

Noterbart är även att åtta av Chicagos nio senaste bortamatcher mot lag med ett ”winning record” på hemmaplan har slutat under linan.

Spel: Under 5 mål (pengarna tillbaka vid fem mål)
Odds: 1,71
Bolag: William Hill (Nya kunder får 1 000 kronor)
Fler odds: Här hittar ni alla odds till nattens match
Fler bonusar: Vi guidar er till alla insättningsbonusar
TV: Viasta Hockey
Nedsläpp: 02:00

Tips: Missa inte vår nya sida om casinobonuar, upp till 100 free spins att hämta.