Rek / speltips, Champions League: Milan – Ajax 11/12

Emil Jakobsson Publicerat: 10 december 2013
Champions League Milan - Ajax speltips och odds
Foto: Bildbyrån

En helg avgörande match väntar mellan Ajax och Milan, bara ett av lagen kommer avancera från grupp H. Vi har hittat ett bra spel till den här måstematchen.

Milan ligger en poäng före Ajax och har samtidigt bättre målskillnad. För dem räcker det med andra ord att spela oavgjort samtidigt som Ajax är piskade att vinna.

Ajax har verkligen hittat formen och kommer gör det väldigt tufft för Milan. De har just nu sex raka segrar, bland annat mot Barcelona och Celtic. När man mötte just Milan hemma i Amsterdam blev det 1-1 efter att Balotelli kvitterat precis i slutet av matchen.

Missa inte: 500 kr riskfritt spel + 1 000 kr bonus hos Nordicbet.

Två segrar på elva matcher

Milan ligger nia hemma i Serie A och fick bara 2-2 mot Livorno nu senast. Man har bara vunnit två av de elva senaste matcherna.

Inte ens hemma på San Siro har man fått spelet att fungera. Där har man fyra raka utan seger (tre kryss och en förlust).

Vi ser visserligen ett spelvärde i krysset men väljer att satsa våra pengar på att båda lagen gör mål, precis som det blev senaste de möttes.
Ajax har en fin offensiv och har gjort 16 mål på de fem senaste (även om fyra av dem var ligamatcher i en betydligt svagare liga). Men man gjorde även två mot Barcelona och nätade senast mot Milan.

Milans fem senaste matcher har samtidigt snittat 3,4 mål och eftersom bortalaget Ajax är piskade att vinna kommer de inte spela så defensivt som man annars gjort borta mot Milan. Detta mer öppna spel gör att vi spelar BTTS.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)
TV: Viasat Fotboll, onsdag 11/12
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Milan 1,67 bet365 logoRegler och villkor gäller. 1 000 kr
Oavgjort 4,0 unibet logo 1 200 kr
Ajax 6,0 titanbet logo 1 000 kr
Under 2,5 mål 2,01 betsson logo 1 500 kr
Över 2,5 mål 1,81 comeon logo 3 000 kr